avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 996 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale lansarea unui tour operator
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

lansarea unui tour operator

Buna ziua,
Am primit înregistrarea companiei mele (operator de turism), dar tot nu am licenta de la ministerul turismului, va dura câteva luni pentru a aranja alte lucruri, cum ar fi economisirea unei sume de 5000 de euro care să fie în contul bancar al companiei mele.
Întrebări,,
- Trebuie să deschid un cont bancar pentru companie imediat după înregistrare sau pot aștepta până când primesc această sumă?.
- Trebuie să angajez un contabil imediat după ce am primit înregistrarea sau pot aștepta până când aplic pentru licență de la ministerul turismului?
- Am permis de ședere pe bază de căsătorie de la cetățean român, îmi pot schimba permisul de ședere pentru a fi bazat pe firma mea?

Alte discuții în legătură

Viza pentru membru de familie Johny Teo Johny Teo Buna ziua! Pentru viza de scurta sedere C a unui cetatean filipinez casatorit cu cetatean roman, este nevoie de un extras bancar. Stie cineva cati bani sa ... (vezi toată discuția)
Taxe facultate student strain cu permis de sedere permanent ContSters488888 ContSters488888 Buna ziua , sunt cetatean strain cu domiciliu stabilit in Romania casatorita cu cetatean Roman si sunt possesor unui permis de sedere permanent (cu termen lung ... (vezi toată discuția)
Viza pentru reintregirea familiei despina123 despina123 As dori sa va adresez o intrebare....pentru a aplica pentru viza de lunga sedere pentru Romania ,sotul meu cetatean tunisian are nevoie de cont bancar sau ... (vezi toată discuția)