avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 804 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Taxe facultate student strain cu permis de sedere ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Taxe facultate student strain cu permis de sedere permanent

Buna ziua , sunt cetatean strain cu domiciliu stabilit in Romania casatorita cu cetatean Roman si sunt possesor unui permis de sedere permanent (cu termen lung CE) cu titlu membrul familiei cetatean roman intrebarea este sunt exeptata de taxe anuale in euro pentru studiu in facultate (licenta)in romania ca orice cetatean roman sau sunt considerata un cetatean strain si trebuie sa platesc taxe? Nu am putut gasi raspuns clar nici de la facultate nici de la minister ma puteti ajuta cu ceva informatii sau macar unde ar trebuie sa mai intreb ? Multumesc anticipat.
Ultima modificare: Marți, 24 Iulie 2018
ContSters488888, utilizator

Alte discuții în legătură

Permis de sedere in ro pentru cetateni turci marinelacotta marinelacotta Am rugamintea daca imi puteti spune care sunt actele necesare pentru obtinerea permisului de sedere in Romania pentru niste cetateni turci care detin viza tip ... (vezi toată discuția)
Permis de sedere permanent ca membru de familie a unui cetatean roman kiki_mihailescu kiki_mihailescu Buna ziua! As dori sa ma ajutat putin cu o problema cu care m-am confruntat inainte de a calatori in scop turistic in Paris, Franta. Sunt cetateana cubaneza cu ... (vezi toată discuția)
Conditii acordare carte rezidenta permanenta A_A A_A Buna ziua, Pentru cetatean strain, tara non-UE, se poate aplica pentru solicitarea cartei de rezidenta permanenta avand urmatoarea situatie: - pe ... (vezi toată discuția)