avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Activitate adela-21

Activitate adela-21

se poate trece casa pe sora mea sau pe nepotul meu fara semnatura mea?
credeti-ma ca nu stiu nimik, tot a fost secret la ei, de asta as vrea sa va intreb ca nu stiu ce sa fac
buna ziua, o intrebare as avea in legatura cu o mostenire. Parintii mei cand s-au casatorit mama avea o fica din alta casatorie, acum 9 ani tatal meu a decedat. eu cu sotia mea am zis catre mama sa ne lase sa ne mutam la ea ca sa putem avea grija de ea, era inca in putere, i-am zis ca nu o sa putem sa mergem zi de zi daca nu stam la ea. nu a vrut, acum e bolnava, cand am putut ne-am dus l-a ea si am sunat-o. baiatul sorei mele sta in aceeasi localitate cu noi, casatorit de 3 ori pana in prezent...a tot vizitat-o si i-a bagat in cap tot felul de tampenii despre noi ca nu ne intereseaza soarta ei, au dus-o in spital pe deascuns sa nu aflam noi, si noi tot am sunat-o bineinteles , ca totusi este mama mea, sunt casatorit de 30 de ani si nevasta nepotului meu e cu el de 2 ani, si pur si simplu ea ne-a interzis sa mai mergem acolo sa o cautam ca zice ca noi o omoram....... fica mea s-a dus cu mancare la ea dupa ce a iesit din spital si nesimtita k altfel nu ii pot spune de sotia nepotului meu a aruncat mancarea dp ea sa iasa din casa.va rog sa ma ajutati si sa imi spuneti ce drepturi au ei, mai ales ca sora mea nu e fica tatalui meu. si casa au facut-o impreuna parintii mei, se poate da in intretinere fara acordul meu?
m-am uitat si din octombrie 2005 e datoria.......si am inteles ca dupa 3 ani nu mai e valabila
va rog sa ma ajutati si pe mine.......din 2006 am o datorie la orange, aveam o factura in val de 540,80 penalitati in val de de 680.6 iar totalul de 1221,4. de un an de zile tot suna de la EOS KSi , abonamentul era pe bunica mea, iar ea a fost plecat din tara .........si le-am explicat la tel, dar continua sa sune de vreo 6-7 ori pe zi.......si acum e tot plecata bunica mea , iar eu nu am bani sa platesc ce as putea face , mi-e frica sa nu ma dea in tribunal.....sau sa vina cu un executor acasa.....nu stiu ce sa mai fac