avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 934 soluții astăzi
Forum Activitate nadinna

Activitate nadinna

daca avocatul m-a reprezentat cu rea-credinta intr-un proces (am terminat si recursul) si mi-a zis sa nu ma prezint ca nu e necesar, apoi a facut cerere de judecare in lipsa si apoi nu s-a mai prezentat iar eu am pierdut procesul, ce pot face acum: contestatie in anulare sau revizuire?
Răspuns la discuția ajutor urgent, va rog!
da stiu asta a hotarat instana deja, dar ce mai pot face acum contestatie in anulare sau revizuire?
parca am auzit ca la revizuire, platind o cautiune, pot suspenda executarea...nu stiu cum
Răspuns la discuția ajutor urgent, va rog!
da stiu asta a hotarat instana deja, dar ce mai potface acum contestatie in anulare sau revizuire?
Răspuns la discuția ajutor urgent, va rog!
este vorba de o procura cu care s-a facut vanzarea, se pare ca este falsa, de aceea s-a inceput urmarirea penala la plangerea facuta de proprietarul imobilului care sustine ca nu a dat niciodata procura de vanzare cuiva.
am avut un proces civil pentru un imobil care s-a judecat in fond, apel, recurs dar intre timp s-a inceput urmarirea penala impotriva celeilalte parti deoarece la vanzarea imobilului s-a folosit de acte false.
as dori sa stiu ce cale de atac sa mai folosesc adica contestatia in anulare sau revizuirea ca sa pot sa tin procesul pe loc-sa nu se execute hotararea(de anulare a vanzarii) pana nu se finalizeaza urmarirea penala. din cate stiu penalul tine in loc civilul.
la acest proces pe toata dura lui eu nu m-am prezentat ca nu am fost in oras iar cand am fost, avocatul meu mi-a spus ca nu este nevoie sa ma prezint, el renuntand la niste probe in defavoarea mea.
va rog sa-mi spuneti ce pot face: contestatie in anulare sau revizuire?

nadia petre