avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 314 soluții astăzi
Forum Activitate Gusty 07

Activitate Gusty 07

Buna, vecinului meu ia venit o amendă penala din 2004 am întrebat si nu se știe cauza,am platit jumătate din amenda 810 lei, alfel a zis că-i opresc din pensie,1350 lei pensie,amenda este trimisa de ANAF ,e singur nu are pe nimeni si nimic,intrebare este dupa 20 de ani nu trebuia sa fie abrogată?
Buna, decurand am preluat o persoana de 69 de ani ce nu avea pensie fiind singur si fara ajutor avea 13,7 ani vechime,am platit diferenta si așteaptă sai vina pensie,insa are datorii la impozite 6400 lei ,la primărie zice sa le zic legea de prescripție a datoriei ,dava ma puteți ajuta, mulțumesc.?
Pe cati ani din urmă trebuie sa platesc taxe si impozite locale,recent o persoana de 69 de ai nu avea mai nimic iam platit 3000 euro sa iasa la pensie,dar figurează cu taxe si impozite 6000-7000 lei ce e de făcut a plătit si nu mai are chitanțe, primăria zice nu are plătește,ce e de făcut!?
Buna,acu acu 15 ani am avut un contract la Digi și din cauza semnal prost ,am anunțat că vreau sa reziliez contract și am făcut contract la alta firma care funcționa în localitate cu cablu și semnal bun cei de la Digi au zis sa stau cu ei până termin contract care era pe 2 ani și trecuse 3 peste acu după 12 ani îmi vine că am de achitat 150 de lei că dacă nu mă execută silit,ce pot face !?