avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 337 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Buna, decurand am preluat o persoana de 69 de ani ce ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Buna, decurand am preluat o persoana de 69 de ani ce nu avea ...

Buna, decurand am preluat o persoana de 69 de ani ce nu avea pensie fiind singur si fara ajutor avea 13,7 ani vechime,am platit diferenta si așteaptă sai vina pensie,insa are datorii la impozite 6400 lei ,la primărie zice sa le zic legea de prescripție a datoriei ,dava ma puteți ajuta, mulțumesc.?
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 14:47, 12 Iunie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua, prescriptia nu va fi operata decat daca veti avea o hotarare judecatoreasca inacest sens, implicit fiind necesara demararea unui proces in acest sens. Daca este sau nu incidenta prescriptia si daca i se aplica legea generala, speciala, etc. va poate spune un avocat numai dupa studierea documentelor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stergere situatie bic? victoritzaN victoritzaN Buna ziua! Sotul meu in 2006-2007 a achizitionat un telefon in rate ”doar cu buletinul”. In 2008 a ramas fara loc de munca si nu si-a mai putut plati ... (vezi toată discuția)
Prescriere datorie dupa 3 ani de indemnizatie ccc Cozmin880 Cozmin880 Buna dimineata, as vrea sa deslusesc un mister care pune in dificultate multi oameni. Va rog sa imi oferiti daca se poate o informatie legata de executarea ... (vezi toată discuția)
Erori la calculul pensiei virgil64 virgil64 Buna ziua ! Am descoperit ,ca doua din elementele pe baza carora mi s-a calculat pensia sunt gresite.Una din aceste greseli am descoperit-o in anul 2008.Mi ... (vezi toată discuția)