avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 969 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua. Sunt chemată in instanță pentru o sumă ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua. Sunt chemată in instanță pentru o sumă de 10000 ...

Buna ziua. Sunt chemată in instanță pentru o sumă de 10000 lei ,un abonament la Orange, neplătit. Pentru suma asta,pot sa mi pună sechestru pe casa? Menționez că,soțul are o pensie de 6400 lei . Pentru casa nu s a făcut succesiunea sunt doi mostenitori. Mă pot executa silit pe imobil atâta timp cât există un venit? In actul casei este trecută soacra mea,care a murit acum 16 ani. Sunt chemată in instanță pe data de 25 februarie,mi e frica sa nu rămân pe drumuri. Va mulțumesc!
Ultima modificare: Marți, 18 Februarie 2025
Lupsoiu, utilizator
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 15:01, 21 Februarie 2025
Buna ziua, va pot executa silit pe orice bun si pentru 1 leu. Chiar daca este in coproprietate casa, pot executa partea sotului. Cel mai bine ar fi sa va aparati in acest proces, poate debitul e prescris sau exista alte neregularitati si reusiti sa scapati de datorie. Nu lasati lucrurile asa cat inca nu e prea tarziu, luati legatura cu un avocat.
Dacă am un venit lunar de 6400 lei,au dreptul să se lege de casa? Pot pune poprire pe pensie,zic și eu...

Madalina Pascu a scris:

Buna ziua, va pot executa silit pe orice bun si pentru 1 leu. Chiar daca este in coproprietate casa, pot executa partea sotului. Cel mai bine ar fi sa va aparati in acest proces, poate debitul e prescris sau exista alte neregularitati si reusiti sa scapati de datorie. Nu lasati lucrurile asa cat inca nu e prea tarziu, luati legatura cu un avocat.

pt 10 mii de lei, executarea poate fi si imobiliara.
cum ati ajuns la o asa datorie? de cand e?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dacă datoria e a dvs nu văd de ce ar trebui să fie executat soțul.
sigur ca daca nu sotul e dator, nu se executa casa care va fi bun propriu al sotului, nu in comun cu dvs

Alte discuții în legătură

Executare silita imobil 2 proprietari - 2 familii milikutza milikutza Buna ziua! Mama mea este executata prin poprire pe pensie in urma unui imprumut facut la BCR si cesionat de Kruk. In nov2012 avea de dat 8400 ron, acum mai ... (vezi toată discuția)
Executare silita pensie de intretinere ioana-03 ioana-03 buna ziua as dori sa stiu daca ma poate ajuta cineva, legat de urmatoarele cu niste raspunsuri. am de recuperat de la tatal copilului dupa ce am castigat ... (vezi toată discuția)
Executare silita orange ? Anonim.ro Anonim.ro Sunt intr-o mare nedumerire pot fi executat silit daca nu am platit factura orange ?, problema este ca in jurul lunii iulie trebuie sa deschi un cont in ... (vezi toată discuția)