avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1065 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua. Sunt chemată in instanță pentru o sumă ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua. Sunt chemată in instanță pentru o sumă de 10000 ...

Buna ziua. Sunt chemată in instanță pentru o sumă de 10000 lei ,un abonament la Orange, neplătit. Pentru suma asta,pot sa mi pună sechestru pe casa? Menționez că,soțul are o pensie de 6400 lei . Pentru casa nu s a făcut succesiunea sunt doi mostenitori. Mă pot executa silit pe imobil atâta timp cât există un venit? In actul casei este trecută soacra mea,care a murit acum 16 ani. Sunt chemată in instanță pe data de 25 februarie,mi e frica sa nu rămân pe drumuri. Va mulțumesc!
Ultima modificare: Marți, 18 Februarie 2025
Lupsoiu, utilizator
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 15:01, 21 Februarie 2025
este o procedura simplificata care se petrece in camera de consiliu, bazata in principal pe documente

Va mulțumesc! Nu știam ce înseamnă. Îmi pare rău că s a ajuns aici,dar acum nu mai pot schimba nimic,decât să plătesc. Sper sa nu se lege de casa,ci doar de venituri.
adriandimitriu a scris:

este o procedura simplificata care se petrece in camera de consiliu, bazata in principal pe documente

pt ca suma e mare, ar trebui sa mergeti la un avocat.
daca invoca prescriptria, poate scapati de datorie.
Daca inca nu s-a judecat cererea cu valoare redusa, neaparat trebuie sa va aparati invocand prescriptia. Contactati un avocat, poate se mai poate face ceva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita imobil 2 proprietari - 2 familii milikutza milikutza Buna ziua! Mama mea este executata prin poprire pe pensie in urma unui imprumut facut la BCR si cesionat de Kruk. In nov2012 avea de dat 8400 ron, acum mai ... (vezi toată discuția)
Executare silita pensie de intretinere ioana-03 ioana-03 buna ziua as dori sa stiu daca ma poate ajuta cineva, legat de urmatoarele cu niste raspunsuri. am de recuperat de la tatal copilului dupa ce am castigat ... (vezi toată discuția)
Executare silită bănățeană bănățeană buna ziua am luat un credit acum cinci ani si de doi ani nu am plătit mia venit executare silită si proprie pe salar soțul primeste o casa cu vanzare ... (vezi toată discuția)