avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 493 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... executare silită
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

executare silită

buna ziua am luat un credit acum cinci ani si de doi ani nu am plătit mia venit executare silită si proprie pe salar soțul primeste o casa cu vanzare cumpărare poate banca sa ieri casa ? mai am un an contract cu banca pt credit sau trebuie sa divortez
Cel mai recent răspuns: bănățeană , utilizator 09:31, 15 Iunie 2017
Daca sotul dvs cumpara o casa aceea devine bun comun chiar daca in contract apare doar numele sotului. Ce suma aveti de achitat bancii? Daca suma e mai mica de 10000 lei nu va poate executa imobiliar ci doar poprire.
20000
ce as putea sa fac sa nu se atingă de casa ar trebui sa divortez inainte sa faca contractu pentru ca inca nu e facut
Varianta cea mai buna ar fi sa achitati 10001 lei astfel ca datoria sa fie sub pragul legal si sa continue doar executarea prin poprire.Daca aveti bani sa cumparati o casa inseamna ca va puteti permite sa va achitati macar jumatate din datorie.
nu am bani sa cumpăr o casa este casa noastra dar pe numele fratelui nou facem vânzare cumpărare nu costă mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire salariu girant Parisien Parisien Buna ziua!Sunt girant la un credit luat de sotia mea,in prezent suntem divortati,iar din cauza neplatii creditului mi sa facut poprire pe salariu doar mie din ... (vezi toată discuția)
Divort, credit prima casa Catalinpaun Catalinpaun Buna ziua. Vreau sa depun actele pentru divort. Problema este ca am luat impreuna cau viitoarea fosta sotie un apartament, prin programul Prima Casa, cu o rata ... (vezi toată discuția)
Poprire pe salar sau executare bunuri ? atac2211 atac2211 Buna ziua! in urma cu cativa ani am facut o greseala ff mare. Am facut pe numele meu pentru un \"prieten\" un credit pentru bunuri cumparate de la un magazin ... (vezi toată discuția)