Returnare plati politei de asigurare la metropolitan life?
Buna seara revin cu o intrebare la dvs.
Sunt asiguratdin 2018 si am renuntat la plata de asigurator la metropolitan life din 2022. Intrucat avand o necesitate de spitalizare urmand cu operatii am sunat pt informatii si mi sa spus ca tot eu fac plata si dupa imi va decinta.
Eu pe acel moment cand eram pentru plata operatiilor am fost asigurat de firma la care lucrez. Dar ca interes al meu am intrebat sunt asigurat si platesc luna de luna la metropolitan life. Nu apar ca asigurat si din acesta parte? A spus in acea vreme nu nu apart decat de la firma la care lucrez asigurat.
Treaba buna si incep a cauta raspunsuri.
Dau telefoane si mi se raspunde si intreb cu directa intrebare. De ce nu apar asigurat la voi pt plata operatiilor ce am nevoie de ele. Mi sa spus direct aduceti catre noi dovada acestor operatii si vi le vom deconta. Eu facand acele operatii cu plata de la angajatorul ce il aveam atunci.
Cum pot sa imi recuperez ani platiti catre aceasta asigurare nefolositoare si care este procedura ? Asigurarea cuprinde eu nevasta mea si copii . . Mulțumesc frumos in avans
Buna seara.
Va contactez prin acest site deoarece imi este mult mai usor pt o informatie ,utila spun eu.
Problema este urmatoarea.
1. Din neplacere pentru mine si familia mea , ne mai avand multe discutii si alte chestii cu familia :(unchiului meu care doar "buna ziua ce mai faceti" ) si doar gardul ne desparte a decurs la montarea unor camere rotative care include dinplin proprietatea.
2. Chestia este ca dansul (unchiul meu) nu ma intrebat niciodata daca doresc sau nu montarea acestei camere rotativa.
3. Problema cred ca este pentru dansu ce face sau ce nu face sotia mea in timpul petrecut in exteriorul casei mele propietate momentan tatalui meu ce e decedat.
4. Care este procedura ?
5.Ce pot face in acest sens?
Momentan nu doresc sa ajung sa ma cert cu ei (deoarece legatura de sange nu imi permite mie cu un mare respect si recunostinta bunilor mei ce m-au crescut cu cei 7 ani de acasa si un plin viitor in față),(sau poate el asta cauta cu mine cearta). Doar pt acest motiv am rugamintea de a mă indruma intrun fel.