avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 596 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Returnare plati politei de asigurare la metropolitan ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Returnare plati politei de asigurare la metropolitan life? Buna ...

Returnare plati politei de asigurare la metropolitan life?

Buna seara revin cu o intrebare la dvs.
Sunt asiguratdin 2018 si am renuntat la plata de asigurator la metropolitan life din 2022. Intrucat avand o necesitate de spitalizare urmand cu operatii am sunat pt informatii si mi sa spus ca tot eu fac plata si dupa imi va decinta.
Eu pe acel moment cand eram pentru plata operatiilor am fost asigurat de firma la care lucrez. Dar ca interes al meu am intrebat sunt asigurat si platesc luna de luna la metropolitan life. Nu apar ca asigurat si din acesta parte? A spus in acea vreme nu nu apart decat de la firma la care lucrez asigurat.
Treaba buna si incep a cauta raspunsuri.
Dau telefoane si mi se raspunde si intreb cu directa intrebare. De ce nu apar asigurat la voi pt plata operatiilor ce am nevoie de ele. Mi sa spus direct aduceti catre noi dovada acestor operatii si vi le vom deconta. Eu facand acele operatii cu plata de la angajatorul ce il aveam atunci.
Cum pot sa imi recuperez ani platiti catre aceasta asigurare nefolositoare si care este procedura ? Asigurarea cuprinde eu nevasta mea si copii . . Mulțumesc frumos in avans
Cel mai recent răspuns: Daniel Vidoe , Consultant asigurari 09:07, 20 Februarie 2023
Banii nu pot fi recuperati.

Chiar daca polita de asigurare nu a fost folosita, polita a fost activa pentru riscurile asigurate.
Ultima modificare: Luni, 20 Februarie 2023
Daniel Vidoe, Consultant asigurari

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurare viata stefanlaur stefanlaur Buna ziua, Am o asigurare de viata cu acumulare de capital la Metropolitan Life. Banii aferenti politei se trageau automat din cont. de cateva luni am ... (vezi toată discuția)
Accident de munca. Doru gurban Doru gurban Lucrez ca marinar la o firma olandeza contractul de munca îl am pe România aCum o luna mam prezentat la munca în Germania la vapor după doua zile trebuia ... (vezi toată discuția)
Rascumparare polita asigurere inainte de maturitate olf olf Buna ziua, Vreau sa-mi rascumpar o polita de asigurare de viata dupa 14 ani, deoarece nu sunt multumita de sumele acumulate pana acum si de faptul ca ... (vezi toată discuția)