Unde trebuie să i se facă buletinul in cazul unei persoane decăzute din drepturi pt care instanța a decis să rămână instituționalizată? Evidenta populație spune că trebuie să aibă aceeași domiciliu cu tutorele. Cee ce este imposibil. Tutorele are adresa în alt județ și instanța a decis să fie instituționalizată in alta județ pt că acolo avea adresa de domiciliu.
Este posibil să se facă poprire Anaf pt sume care provin dintr-o firmă pe care am avut-o acum 15 ani?
Firma a intrat în faliment și s-a decis atunci atragerea răspunderii persoane. Acum că sunt pensionar m-am trezit că am poprire pe pensie 50%. Nu am fost somat în niciun fel, pur și simplu mi s-a oprit pensia. Am dat în judecată ANAF pe motiv de prescripție însă a fost respinsa cererea ca fiind nefondată. Mai mult suma pe care s-a dispus falimentul este f mare. Nu o voi putea plati în acest viață, sunt singurul venit pt mine și soția mea. În componența acestei datorii este și o datorie către Casa de pensii pt care cei de la Casa de pensii au transmis o notificare în instanță că nu am nimic de plată. Instanța nu a luat în considerare această solicitare. Este posibil să se ia astfel de decizie în instanță fara a fi analizate? Oare pot să fac reclamație undeva despre felul în care sunt judecate dosarele?