avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 692 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Unde trebuie să i se facă buletinul in cazul unei ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Unde trebuie să i se facă buletinul in cazul unei persoane ...

Unde trebuie să i se facă buletinul in cazul unei persoane decăzute din drepturi pt care instanța a decis să rămână instituționalizată? Evidenta populație spune că trebuie să aibă aceeași domiciliu cu tutorele. Cee ce este imposibil. Tutorele are adresa în alt județ și instanța a decis să fie instituționalizată in alta județ pt că acolo avea adresa de domiciliu.

Alte discuții în legătură

Minor fara tutore legal? tudorsad tudorsad Am un prieten in varsta de 15 ani. Pana acum, bunica lui de pe mama a fost tutorele sau legal, avand in vedere faptul ca mama lui este mai mult plecata in ... (vezi toată discuția)
Va cer scuze ca va deranjez, am o nelămurire. Și am văzut ... Dana Sgu86 Dana Sgu86 Va cer scuze ca va deranjez, am o nelămurire. Și am văzut pe Facebook ca aveți o pagina de consultații gratuite, de aceea am îndrăznit sa va scriu. Am o ... (vezi toată discuția)
Poate fi luat un copil in ingrijire de catre propia sora? anthynidiany anthynidiany Sotia mea are o sora minora care din acest an s-a mutat cu noi pentru a merge la o scoala mai buna. Noi stam la mama mea si vrem sa depunem un dosar pentru ANL ... (vezi toată discuția)