avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 745 soluții astăzi
Forum Activitate cmariusf78

Activitate cmariusf78

Va multumesc foarte mult!
Buna ziua!
Am citit OUG 111/2010 si as dori sa fiu sigur ca am interpretat corect anumite articole.
Salariati sunt atat eu cat si sotia mea. Daca sotia mea opteaza pentru concediu pentru cresterea copilului in varsta de pana la 2 ani, dar efectueaza decat 8 luni din acest concediu, restul pana cand copilul implineste 2 ani, il pot efectua eu, iar sotia sa se intoarca la serviciu? Voi primi in acest caz indemnizatia 85% din salariul meu net sau maxim 2,4 indicatori sociali de referinta? Dupa alte 5 luni, poate reveni in concediu pentru cresterea copilului in varsta de pana la 2 ani, iar eu sa ma intorc la serviciu? Din articolul 11 litera a, am inteles ca ne-am putea substitui unul celuilalt in concediu pentru cresterea copilului in varsta de pana la 2 ani, fara a conta de cate ori se intampla acest lucru. Situatia aceasta ne-ar putea ajuta pentru ca suntem medici rezidenti si sunt stagii medicale mai simple sau mai complexe si le-am putea efectua decat pe cele mai simple.
Conform articolului 16, alineatul 3, litera c, parintele aflat in concediu pentru cresterea copilului poate cumula indemnizatia primita cu orice alt venit de pana in 6 indicatori sociali de referinta (3000 lei) primit intr-un an calendaristic? Concret, unul dintre parinti daca este medic, poate efectua garzi platite in limita a 3000 lei pe an? Daca ambii parinti sunt medici pot efectua garzi astfel incat sa primesaca maxim cate 3000 lei pe an?
Va multumesc!
Buna ziua!
Am citit OUG 111/2010 si as dori sa fiu sigur ca am interpretat corect anumite articole.
Salariati sunt atat eu cat si sotia mea. Daca sotia mea opteaza pentru concediu pentru cresterea copilului in varsta de pana la 2 ani, dar efectueaza decat 8 luni din acest concediu, restul pana cand copilul implineste 2 ani, il pot efectua eu, iar sotia sa se intoarca la serviciu? Voi primi in acest caz indemnizatia 85% din salariul meu net sau maxim 2,4 indicatori sociali de referinta? Dupa alte 5 luni, poate reveni in concediu pentru cresterea copilului in varsta de pana la 2 ani, iar eu sa ma intorc la serviciu? Din articolul 11 litera a, am inteles ca ne-am putea substitui unul celuilalt in concediu pentru cresterea copilului in varsta de pana la 2 ani, fara a conta de cate ori se intampla acest lucru. Situatia aceasta ne-ar putea ajuta pentru ca suntem medici rezidenti si sunt stagii medicale mai simple sau mai complexe si le-am putea efectua decat pe cele mai simple.
Conform articolului 16, alineatul 3, litera c, parintele aflat in concediu pentru cresterea copilului poate cumula indemnizatia primita cu orice alt venit de pana in 6 indicatori sociali de referinta (3000 lei) primit intr-un an calendaristic? Concret, unul dintre parinti daca este medic, poate efectua garzi platite in limita a 3000 lei pe an? Daca ambii parinti sunt medici pot efectua garzi astfel incat sa primesaca maxim cate 3000 lei pe an?
Va multumesc!
Buna ziua!
Tot pe aceasta tema, a transmiterii REVISAL la incetarea CIM, am sa va relatez situatia mea:
am un angajat care a facut ieri pe 26.08 cerere de incetare a CIM cu acordul partilor la data de 05.09. Astazi 27.08, dispozitia de incetare a CIM cu acordul partilor este gata. Intrebarea mea este urmatoarea: acest angajat mai are de efectuat 7 zile de concediu de odihna, pe care nu doreste sa i le compensez financiar ci sa le efectueze. Practic el va figura in concediu de odihna pana la data incetarii CIM. As putea sa ii transmit REVISAL chiar de azi 27.08, cu data de incetare a CIM 05.09 pentru ca angajatului in cauza sa ii pot da raportul specific din REVISAL, fara sa mai fie nevoie sa mai treaca in data de 05.09 sa ia acest raport? Sau va trebui sa transmit REVISAL-ul doar in data de 05.09? Va multumesc anticipat!
va multumesc, acum ramane speranta ca nu ma vor controla cei de la itm #-o
Data de incepere a activitatii salariatului este 23 august. Eu l-am inregistrat in revisal pe 21 august dar l-am trimis pe 24 august...
Buna ziua!

Ce se poate intampla daca am un contract de munca incheiat pe 23 august, inregistrat in revisal in 21 august (raportul de revisal in format xml nu l-am trimis in aceeasi zi), dar l-am trimis la itm pe 24 august?