avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 515 soluții astăzi
Forum Activitate Alina22alina

Activitate Alina22alina

Buna ziua , am 3 luni de muncă , și iau tratament ca sa rămân însărcinată nu știu dacă se va întâmpla asta repede sau peste cele 12 luni de munca . In cazul in care se va întâmpla mai repede , as dori sa știu in cazul in care ma duc sa plătesc la CAS pentru un an , voi putea beneficia de indemnizație creștere copil ?
Sunt angajata de o luna și o săptămâna , când ar trebui sa devin asigurata ? Am intrat pe cas dar îmi apare ca nu sunt asigurata .
Bună ziua , eu cu prietenul meu am decis că trebuie să plecăm de la socrii , socrul meu are un teren moștenit (socrul meu ia donat jumătate din teren și jumătate din casa fratelui său) așadar pe acest este și o casa care este împărțită imaginar , jumătatea noastră vrem sa o ridicam făcând o mansarda + vrem sa o lărgim + vrem sa începem sa o izolam , punem gresie , parchet etc . Întrebarea mea este dacă eu fac asta , investesc și ne despartim am dreptul la ceva ? Îmi recuperez banii și bunurile ? Sau ar trebui sa fiu măritată cu el după care dacă am ajunge la divorț as avea dreptul ?
Sunt genul de persoana care vrea sa știe ce ar fi dacă… tocmai d aia și pun aceasta întrebare .