Buna tuturor,
Am o mare nelamurire, in 2001 Cooperativa de Credit la care am fost angajat nu mi-a trecut 9 luni in cartea de munca, astfel intrebarea mea este: acum mai pot solicita cooperativei sa faca rectificarea?Acum nu mai lucrez la respectiva firma.
Multumesc mult!
Va multumesc pentru raspunsurile oferite, probleme au fost doar cu evaluarea imobilului, care s-a expertizat si reexpertizat la cererea ei, suma aprox. identica.Dupa cum am spus am trecut de judecatorie, in tribunal apelul s-a recalificat in recurs (nu am inteles ce inseamna asta), iar in final s-a respins recursul ca fiind nefondat.Acum habar nu am ce mai urmeaza astept sa mi se comunice decizia tribunalului, adevarul e ca m-a enervat ingrozitor acest proces in care au existat 90% bunuri mostenite de tata inaintea casatoriei cu sotia supravietuitoare.
In primul rand buna ziua tuturor!
Am si eu o mare nelamurire privind partajul succesoral dintre mine (unicul fiu al defunctului) si sotia supravietuitoare (nu este mama mea). Succesiune deschisa de sotia supravietuitoare la judecatorie, i se atribuie ce a cerut. Ulterior depune apel catre tribunal motivand ca totusi suma e mica desi mentionez era cat a cerut. La tribunal la a-3a sedinta apare in felul urmator "recalificat recurs" urmeaza pronuntarea care spune "respinge recursul ca fiind nefondat". Intrebarea mea este ce mai poate urma? Si daca sotia supravietuitoare a deschis succesiune (in cauza de faţă) pentru o parte din bunuri, ulterior mai poate deschide o alta succesiune? bunurile ramase sunt mostenirile defunctului de la parinti, decesul a avut loc in 2000.
Multumiri tuturor!