avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 558 soluții astăzi
Forum Activitate ionell

Activitate ionell

Răspuns la discuția Vechime in munca
Multumesc mult,
Sper sa rezolv problema, cooperativa este in lichidare, procese penale etc.
Răspuns la discuția Vechime in munca
Buna tuturor,
Am o mare nelamurire, in 2001 Cooperativa de Credit la care am fost angajat nu mi-a trecut 9 luni in cartea de munca, astfel intrebarea mea este: acum mai pot solicita cooperativei sa faca rectificarea?Acum nu mai lucrez la respectiva firma.
Multumesc mult!
Va multumesc pentru raspunsurile oferite, probleme au fost doar cu evaluarea imobilului, care s-a expertizat si reexpertizat la cererea ei, suma aprox. identica.Dupa cum am spus am trecut de judecatorie, in tribunal apelul s-a recalificat in recurs (nu am inteles ce inseamna asta), iar in final s-a respins recursul ca fiind nefondat.Acum habar nu am ce mai urmeaza astept sa mi se comunice decizia tribunalului, adevarul e ca m-a enervat ingrozitor acest proces in care au existat 90% bunuri mostenite de tata inaintea casatoriei cu sotia supravietuitoare.
In primul rand buna ziua tuturor!
Am si eu o mare nelamurire privind partajul succesoral dintre mine (unicul fiu al defunctului) si sotia supravietuitoare (nu este mama mea). Succesiune deschisa de sotia supravietuitoare la judecatorie, i se atribuie ce a cerut. Ulterior depune apel catre tribunal motivand ca totusi suma e mica desi mentionez era cat a cerut. La tribunal la a-3a sedinta apare in felul urmator "recalificat recurs" urmeaza pronuntarea care spune "respinge recursul ca fiind nefondat". Intrebarea mea este ce mai poate urma? Si daca sotia supravietuitoare a deschis succesiune (in cauza de faţă) pentru o parte din bunuri, ulterior mai poate deschide o alta succesiune? bunurile ramase sunt mostenirile defunctului de la parinti, decesul a avut loc in 2000.
Multumiri tuturor!