Buna dimineata daca o sa nasc in anglia cum pot sa i fac certificatul de nastere britanic la copil eu una nu sunt rezidenta nu am niciun venit eu sunt venita cu viza de sedere care a expirat si am apelat la voluntary return dar vad ca dupa ei ma apuca nasterea aici eu am 17 ani si intreb ca nu stiu sigur ce acte trebuie la certificatul britanic si daca pot eu sa il fac o sa il schimb si am sa i fac si pasaport cu certificat romanesc
Buna dimineata va deranjes cu inca o intrebare la intoarcerea în Romania din Anglia la aeroport ce acte necesare o sa imi ceara sa prezint am un copil de 1 an si eu am 17 ani stiu ca trebuie sa prezint pasapoartele si altceva nu stiu nu am mai avut plecari spun asta deoarece am pierdut certificatul de nastere celui mic aici in Anglia o sa imi trebuiasca la aeroportul din Romania certificatul celui mic sa il arat ? Am copie de pe certificat este buna si copia? Aha si tin sa mentionez ca copilul lafel este cetatean roman certificatul fiind romanesc.
Buna seara as avea si eu o intrebare in prezent sunt in Uk Anglia si am apelat la Voluntary Returns Service este un ajutor care te ajuta sa parasesti tara si eu am 17 ani si am un copil de 1 an cu mine intrebarea mea este la intoarcerea in Romania la aeroport imi trebuie ceva la indemana daca am fost scoasa din tara pentru ca am depasit limita de stat (viza pe pasaport) o sa pot trece de porti fara persoana care are procura pe numele meu daca am fost trimisa in tara de catre cei din Uk? Nu vreau sa am probleme la aeroportul din Romania..va rog am nevoie de un raspuns urgent..