avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 616 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Buna dimineata va deranjez cu inca o intrebare la ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Buna dimineata va deranjez cu inca o intrebare la intoarcerea ...

Buna dimineata va deranjes cu inca o intrebare la intoarcerea în Romania din Anglia la aeroport ce acte necesare o sa imi ceara sa prezint am un copil de 1 an si eu am 17 ani stiu ca trebuie sa prezint pasapoartele si altceva nu stiu nu am mai avut plecari spun asta deoarece am pierdut certificatul de nastere celui mic aici in Anglia o sa imi trebuiasca la aeroportul din Romania certificatul celui mic sa il arat ? Am copie de pe certificat este buna si copia? Aha si tin sa mentionez ca copilul lafel este cetatean roman certificatul fiind romanesc.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:27, 4 Martie 2023
pasapoartele, atat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Circulatia minorilor cu cetatenie straina cu domiciliul in strainatate iulianativadar iulianativadar mama cu cetatenie dubla (romana /engleza) tatal cetatean englez domiciliul stabil in Anglia copii nascuti in Anglia cu certificat englez, cetatenie engleza ... (vezi toată discuția)
Pierdere pasapoarte&certificate de nastere Edward9911 Edward9911 Buna ziua, sunt in Germania de 5 ani , iar acum 2 luni mi-am schimbat domiciliul. In urma schimbarii lui , am pierdut pasapoartele , cat si certificatele de ... (vezi toată discuția)
Reintregirea familiei dintre un cetatean roman si o cetateana din bolivia( in bolivia nu este ambasada sau consulat roman) catalin_gegea catalin_gegea Sunt cetatean roman cu rezidenta in bolivia si sunt casatorit cu o cetateana din Bolivia(casatoria legala a avut loc in spania in anul 2008).Avem 2 copii un ... (vezi toată discuția)