avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 269 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Buna dimineata, daca o sa nasc in Anglia cum pot sa-i ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Buna dimineata, daca o sa nasc in Anglia cum pot sa-i fac certificatul ...

Buna dimineata daca o sa nasc in anglia cum pot sa i fac certificatul de nastere britanic la copil eu una nu sunt rezidenta nu am niciun venit eu sunt venita cu viza de sedere care a expirat si am apelat la voluntary return dar vad ca dupa ei ma apuca nasterea aici eu am 17 ani si intreb ca nu stiu sigur ce acte trebuie la certificatul britanic si daca pot eu sa il fac o sa il schimb si am sa i fac si pasaport cu certificat romanesc

Alte discuții în legătură

Casatorie in cipru laura42 laura42 Buna ziua M-am nascut in Romania si am cetatenie dubla- britanica si romana. M-am casatorit in 1999 in Anglia si am transcris casatoria in registrul ... (vezi toată discuția)
Casatorie cu cetatean albanez anny-marry anny-marry buna ziua!as vrea sa stiu care sunt pasii si actele necesare ptr o casatorie in romania cu un cetatean albanez.si daca acesta facandu-i domiciliul in romania ... (vezi toată discuția)
Pasaport/carte de identitate - reinnoire in anglia MihaelaMills MihaelaMills Sunt in Anglia de 8 ani, si de curând mi-au expirat buletinul/pasaportul!! De câteva luni bune încerc in zadar sa trimit e-mailuri ambasadei de la Londra sa ... (vezi toată discuția)