Buna seara ! Doi tineri căsătoriți au o fetița mică de 10 luni ! Dacă se despart (pt ca practic nu mai au planuri comune,se cearta zilnic ,au ajuns la injurii de ambele părți ) ,se poate da custodie comuna ? Sau tatăl pierde dreptul de a tine și el fetița ? Mulțumesc anticipat !
Buna ziua ! Pot face un testament de mână și sa specific in el partea fiecărui copil pe care doresc să le o las fiecăruia astfel încât după decesul meu sa nu se certe între ei ca frați ? Ei acum sunt de acord cu partea pe care vreau sa o dau fiecăruia ,dar îmi este frica ca după decesul meu sa nu se încaiere între ei ! Trebuie obligatoriu acest testament sa îl duc la un notar pt inregistrare sau îl pot păstra in casa sau la o rudă ? Cum trebuie sa procedez pt ca nu am bani sa le fac alte acte pe proprietate ? Mulțumesc anticipat !
Bună ziua ! Dacă dau voie fiului să construiască o casa pe proprietatea mea,dar mâine poimâine începe cu insulte sau injurii la adresa mea ce pot face pt al evacua ? Nici nu s a văzut cu sacii in căruță și este deja proprietar și îmi îngrădește dreptul de principal proprietar ! Cum se poate soluționa o astfel de problema ! Și încă ceva ,casa se va face pe numele meu ! Jumătate din bani vor fi ai mei și jumătate ai lui ! Multumesc anticipat !