avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 417 soluții astăzi
Forum Activitate Gheorghe 24

Activitate Gheorghe 24

Buna ziua .Întrebarea mea este dacă sporurile obținute pentru orele de noapte intra in calcul la calcularea pensiei Dacă da vă rog să-mi spuneți legea care specifică acest lucru.În așteptarea răspunsului dv. Vă mulțumesc anticipat!
Buna ziua.Socri mei au moștenit de la tatăl lor o parcelă de teren in extravilanul localității de domiciliu de la tatăl lor,.care este împărțit la 3 frați de 57 de arii revenindu-e fiecăruia 19 arii.Dupa noua intăbulare ei au fost mutați de pe terenul lor care era la asfalt de aproximativ 35 metri per 165 m in alta parte unde terenul nu are decăt 21 de m la asfalt per aprox. 265 m lungime si de la 165 m pănă la 265 m sunt alunecări de teren și maracini (terenul nu se poate lucra) . Am fost la primărie mi-au dat harta noua cu intăbularile noi și mi-au zis ca suprafața este aceași și nu se mai poate face nimic.Menționez că noua intăbulare a fost făcută fara stirea noastră. Cum ar trebui să procedez? Unde pot găsi o harta a terenului unde sa-mi demonstreze lățimea și lungimea terenului pe care l-am avut si poziționarea acestuia? In asteptarea răspunsului dv. Va multumesc anticipat.
Buna ziua. Aș dori să stiu dacă la perioada de munca de 8 ore zilnic am dreptul la o pauza de masa plătită?