Buna ziua .Întrebarea mea este dacă sporurile obținute pentru orele de noapte intra in calcul la calcularea pensiei Dacă da vă rog să-mi spuneți legea care specifică acest lucru.În așteptarea răspunsului dv. Vă mulțumesc anticipat!
Buna ziua.Socri mei au moștenit de la tatăl lor o parcelă de teren in extravilanul localității de domiciliu de la tatăl lor,.care este împărțit la 3 frați de 57 de arii revenindu-e fiecăruia 19 arii.Dupa noua intăbulare ei au fost mutați de pe terenul lor care era la asfalt de aproximativ 35 metri per 165 m in alta parte unde terenul nu are decăt 21 de m la asfalt per aprox. 265 m lungime si de la 165 m pănă la 265 m sunt alunecări de teren și maracini (terenul nu se poate lucra) . Am fost la primărie mi-au dat harta noua cu intăbularile noi și mi-au zis ca suprafața este aceași și nu se mai poate face nimic.Menționez că noua intăbulare a fost făcută fara stirea noastră. Cum ar trebui să procedez? Unde pot găsi o harta a terenului unde sa-mi demonstreze lățimea și lungimea terenului pe care l-am avut si poziționarea acestuia? In asteptarea răspunsului dv. Va multumesc anticipat.