avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 203 soluții astăzi
Forum Activitate Ovidelul1981

Activitate Ovidelul1981

Bună,am fost căsătorită 10 ani ..casatorie din care au rezultat doua fete
.când am divorțat eram însărcinată cu cea mica și cea mare avea 10 ani .Am divorțat și nu am cerut pensie alimentara deoarece a fost o înțelegere între mine și el ..nu a vrut sa divorțeze altfel și am vrut sa ma scap de probleme și sa plece din casa mea .De atunci au trecut 10 ani timp în care m-am recăsătorit și fetele au crescut ..20 ..respectiv 10 ani cea mica ..eu am lucrat o perioadă în alta tara și as vrea sa ma mut acolo cu fetele ..pt cea mare nu este nici o problema dar pe cea mica nu o pot scoate din tara deoarece este pe numele tatălui dar nu au nici o legătură..el de când am divorțat nu le cauta nu le ajuta cu nimic ,bunici la fel nici o relație cu fetele..ce pot face în aceasta situație ?Vreau sa o pot scoate din tara dar nu se poate decât prin hotărâre judecătoresc.. ce soluții as putea găsi?
Bună,m-am căsătorit și soția are doua fete ..cea mare este majora și cea mica are 7 ani ..as vrea sa o trec pe cea mica pe numele meu ..menționez ca este recunoscuta de tata dar făcută în afara căsătoriei ,nu primește pensie alimentara și nu o cauta nici măcar nu o cunoaște..oare cum pot proceda pe cale legala sa o adopt ..amandoi sunt de acord cu asta !