avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 586 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună,m-am căsătorit și soția are doua fete ..cea ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună,m-am căsătorit și soția are doua fete ..cea mare este ...

Bună,m-am căsătorit și soția are doua fete ..cea mare este majora și cea mica are 7 ani ..as vrea sa o trec pe cea mica pe numele meu ..menționez ca este recunoscuta de tata dar făcută în afara căsătoriei ,nu primește pensie alimentara și nu o cauta nici măcar nu o cunoaște..oare cum pot proceda pe cale legala sa o adopt ..amandoi sunt de acord cu asta !
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 09:58, 6 Martie 2023
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
daca tatal e de acord, mergeti la dgascpc ca ei va asista pe parcurcul procesului de adoptie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Situatia copilului din afara casatoriei yx32_angel yx32_angel Buna ziua! As dori sa expun o mica speta...pentru eventuale sfaturi. In urma unei relatii a luan nastere un copil, care acum are 7 anisori. Copilul nu a ... (vezi toată discuția)
Bună, sunt divorțată din anul 2014 și am doua fete de 16 ... Maria 86 Maria 86 Bună, sunt divorțată din anul 2014 și am doua fete de 16 și cea mica 6 ani.. Când am divorțat eram însărcinată.. Cea mare este în grija mea și cea ... (vezi toată discuția)
Nu e prea mult?...ma intreb... ADANNA ADANNA Saptamana trecuta am avut prima infatisare in procesul de divort... Despartiti noi suntem de 1 an, de cand sotul meu a plecat de acasa...Nici acum nu stiu ... (vezi toată discuția)