avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 802 soluții astăzi
Forum Activitate Andrei2005ww

Activitate Andrei2005ww

Buna ziua!
Daca am fost luat de catre bunica mea sa am domiciliu pe proprietatea ei
Ea avand un act cu mama mea de uzfruct in care daca ea moare totul i ramane ei
Daca ramane mama mea proprietar,are dreptul sa ma dea afara din aceasta casa?
Buna seara!
In momentul de fata,locuiesc in casa mea care este pe numele mamei mele.
Aici doar eu am muncit,renovat si platit facturi etc.
Totusi,nu suntem in cea mai buna relatie si ma tem ca in viitor,automat de la o varsta mai inaintata sau alte probleme sa ma trezesc cu dorinta ei de a ma da afara din casa unde am renovat si consolidat.
Sunt constient ca nu am ce face ,chit ca am domiciliu.
Daca tin bonurile si chitantele de la orice lucru fac,renovez montez etc,in cazul in care sunt dat afara , pot macar sa mi recuperez banii pe care o sa i bag in viitor in casa? Imi doresc sa renovez totul dar nu vreau sa dau o caruta de bani ca dupa sa mi se zica ca nu sunt proprietar.
Casa a fost dobandita de mama mea dupa o taxa de succesiune.
Ma gandeam ca e o "idee" cand vine vorba de reparatia unui lucru.Automat el repara ce a cauzat cu adevarat, dar din punct de vedere estetic nu corespunde cu ce am avut eu inainte.E un subiect foarte complicat si ma gandeam ca ar fi cineva care ar stii unde s-ar inclina instanta mai mult..fie catre repararea strict a daunelor sau fie a lucrului intreg ca totul sa fie ca inainte.

latka a scris:

In instanta puteti cere orice si, in acelasi timp, puteti sa nu obtineti nimic. Angajati-va un avocat.

Buna ziua!
In urma unei avarii am fost inundat de catre vecinul de deasupra
Am cateva daune,pete,dâre de apa care au murdarit lavabila de culoare alba.
Doar anumiti pereti din anumite camere sunt murdari si tavanul.Aceste pete acopera o portiune micuta in comparatie cu intregul perete/tavan
Eu pot cere daune sa mi vopsesc peretii afectati in intregime? Sau doar partile unde este vizibila murdaria cauzata de apa.Deoarece automat la o reparatie in care doar petele sunt vopsite cu lavabila(asa doreste vecinul) automat o sa iasa o diferenta de culoare care strica aspectul camerei.
Va multumesc !