avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 539 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua! In urma unei avarii am fost inundat de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua! In urma unei avarii am fost inundat de catre vecinul ...

Buna ziua!
In urma unei avarii am fost inundat de catre vecinul de deasupra
Am cateva daune,pete,dâre de apa care au murdarit lavabila de culoare alba.
Doar anumiti pereti din anumite camere sunt murdari si tavanul.Aceste pete acopera o portiune micuta in comparatie cu intregul perete/tavan
Eu pot cere daune sa mi vopsesc peretii afectati in intregime? Sau doar partile unde este vizibila murdaria cauzata de apa.Deoarece automat la o reparatie in care doar petele sunt vopsite cu lavabila(asa doreste vecinul) automat o sa iasa o diferenta de culoare care strica aspectul camerei.
Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 01:30, 7 Martie 2023
In instanta puteti cere orice si, in acelasi timp, puteti sa nu obtineti nimic. Angajati-va un avocat.
Ma gandeam ca e o "idee" cand vine vorba de reparatia unui lucru.Automat el repara ce a cauzat cu adevarat, dar din punct de vedere estetic nu corespunde cu ce am avut eu inainte.E un subiect foarte complicat si ma gandeam ca ar fi cineva care ar stii unde s-ar inclina instanta mai mult..fie catre repararea strict a daunelor sau fie a lucrului intreg ca totul sa fie ca inainte.

latka a scris:

In instanta puteti cere orice si, in acelasi timp, puteti sa nu obtineti nimic. Angajati-va un avocat.

Instanta de judecata poate dispune hotarare in conformitate cu probele=prejudiciu generat de inundatie
Chair daca dv rea;lizati expertiza tehnica aceasta ar consemna strict prejudiciile generate de inundatie evaluand suprafata afectata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reparatie dupa inundare DORUSTA DORUSTA Buna seara. Un vecin a inundat pe altul. Cel inundat a cerut ca sa i se repare baia care a fost afectata, cel vinovat a fost de acord, dar pe langa baie a fost ... (vezi toată discuția)
Bataie de joc Dana Marin Dana Marin Avem de 6 luni o administratora noua, cea dinainte a fost concediata pentru indolenta. Peretii de la parterul blocului s-au murdarit mult, sunt vopsiti cu ... (vezi toată discuția)
Inundatie vecin IoanaTdr IoanaTdr Buna ziua, Locuiesc la et 3 intr-un bloc, iar vecinul de la et 4 m-a inundat a 5-a oara anul acesta in baie.Ideea e ca mereu spune ca isi repara, dar de ... (vezi toată discuția)