avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Inundatie vecin
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Inundatie vecin

Buna ziua,

Locuiesc la et 3 intr-un bloc, iar vecinul de la et 4 m-a inundat a 5-a oara anul acesta in baie.Ideea e ca mereu spune ca isi repara, dar de fiecare data apare apoi alta inundatie iar mie deja mi se cojeste tavanul plus petele mari care au ramas asa.Nu vrea sa imi plateasca renovarile.Cum trebuie sa procedez?Vreau sa imi renoveze baia, fiind a 5-a inundatie anul acesta nu pot sa trec cu vederea.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 17:07, 9 Octombrie 2017
Buna ziua,
Va trebui sa amanati reparatia, sa il actionati in instanta si instamnta sa-l oblige la reparatii si la plata daunelor
Sunteti inundata de catre vecin,dar aveti certitudinea statutului nstalatiei care genereaza inundatia ?
Poate sa fie vorba despre instalatie parte comuna si raspunde asociatia ,sau parte individuala si raspunde proprietarul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inundatie repetata provocata de instalatia improvizata a vecinului de deasupra amarstean amarstean Vecinul de deasupra provoaca iar inundatie. Cine il poate sanctiona? Cine il poate sanctiona pe administrator si pe presedintele blocului pentru neglijenta ... (vezi toată discuția)
Contestare in instanta adeverinta inundatie asociatie proprietari Calinmatei2000 Calinmatei2000 Buna ziua, Detin un apartament in care nu locuiesc, este inchiriat. Apartamentul este la etajul 7. In trecut am fost inundatii multiple de la et 8 (eu la et ... (vezi toată discuția)
Pagube făcute de vecin. pot cere evacuarea lui din imobil, sau cum se poate acționa? Doru Roman Doru Roman Daca un vecin inunda in permanenta apartamentul de sub el si nu vrea sa-si repare avaria, se poate cere evacuarea din imobil pe motiv de neglijenta, chiar daca ... (vezi toată discuția)