avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 932 soluții astăzi
Forum Activitate Ileana Ioana

Activitate Ileana Ioana

Răspuns la discuția Pierdut diploma licenta
Bună ziua! De ce mi se cer 2 fotografii pentru eliberarea duplicatului la diploma de licență?
Bună seara! Aș dori un răspuns de la un avocat. Situația este următoarea: eu sunt singurul copil, tatăl a decedat în 2014. Mama s-a recăsătorit, iar în 2020 a decedat și ea. Apartamentul în care a locuit cu Tatăl meu era al bunicilor și nu s-au făcut nici o succesiune. Dacă vreau acum eu ca fiică să fac succesiunea, fostul soț în viață al mamei ce drept are la apartamentul care este al bunicilor din partea tatălui meu. Aștept răspunsul. Mulțumesc mult!
Bună ziua! Rog să -mi răspundă un avocat la următoarea situație: soțul meu are un apartament prin credit bancar la care încă plătești rată. Cu fosta soție a stat căsătorit 2 ani din momentul în care a luat apartamentul. Ei sunt trecuți ambii pe actul de proprietate al apartamentului în cotă 50 cu 50. Ea ce drept are când va termina de plătit. Menționez că ea este și coplatitor dar nu a plătit un leu , probabil cât au fost căsătoriți o fi plătit. Nu au făcut partajul după divorț. Mulțumesc!
Dacă eu cumpăr o mașină, de exemplu, fiind căsătorită, și o înscriu pe numele meu, în cazul în care soțul decedează bunul respectiv fiind pe numele meu dar cumpărat în timpul căsătoriei, intră în masa succesorală? Mulțumesc.
Bună ziua! Dacă eu am 50000 lei pe cardul de salariu,bani din salariu, soțul decedează și se face succesiunea, acești bani intră în masa succesorală? Mulțumesc