Va multumesc nespus dl avocat ptr sugestie. nu e doar a mea opinia ci a altor 3 avocati care au citit dosarul...cai de atac extraordinare si legale dupa C de A la asigurarile sociale NU mai sunt, dar asta incerc sa fac, sa caut u avocat acum - chiar de va supara raspunsul meu. Oricum va multumesc mult, vad ca si Dv sunteti pe aceeasi linie, doar ca avocatul care a piedut, ma tot amana cu o intrevedere sa clarificam de ce nu a cerut informatii, de ce nu a folosit informatiile date, de ce mi-a spus ca nu e necesar sa merg in audienta de la Curtea de Apel, de ce nu raspuns sau explicat Judecatorului ceea ce nu era clar si cerut dat fiind ca martorii nu aveau ceea ce mie mi se cerea si deja este o discriminare...complicat in cateva cuvinte, dar efectiv continuu caut un Avocat competent in Asigurari sociale. Va multumesc inca o data nespus.
buna ziua. ma gasesc intr-o cauza ne-sustinuta de avocatul platit care a trecut-o in mana unuia tanar si ptr care eu am consimtit in scris. avocatul tanar nu a inteles cauza, nu a urmarit-o cum trebuia nici raspunsuri la obiect scrise macar la adresa deciziilor - sa nu zic in prezenta in intalnirile din tribunal...e suficienta doar prezenta avocatului aparator fara a explica ceea ce e necesar in aparare? ma gasesc intr-o situatie absurda. imi puteti va rog spune ce se mai poate face dupa pierderea in apel a cauzei? cu mare stima va multumesc nespus. Daniela
SC Info-Dip Insolvency SRL Brasov impreuna cu firma Expert SA Arad care prin Tribunalul Brasov au lichidat Coloromul, spun ca nu detin nimic din arhiva Colorom si se mira cum de nu o are nici Arhiva Nationala Brasov. Ce e de facut in acest caz? Unii au adeverinte din anii anteriori 2008 cand s-au emis tipuri speciale de adeverinte complete...deci ce solutie legala ar putea fi in acest cz? multumesc
Avocatul practicant, desi ii explicam si demonstram in scris ce citea si cu greu poate pe moment intelegea - a citi nu inseamna a intelege, m-a reprezentat intr-o cauza de asigurari sociale unde desi era demonstrat si confirmat de cate toate documentele cerute de judecator, in Curtea de Apel s-a dat dreptate Casei de Pensii intrucat era o eroare in cartea de munca. Se mai poate face ceva ptr a demonstra realitatea? Sa lasci tara si sa fi printre straini muncind cu greu, inseamna ca drepturile natiunii tale sa nu mai existe sau sa fie anulate cu buna stiinta? Va multumesc nespus ptr un ajutor.