avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 801 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Avocatul practicant, cauza nerecunoscuta in Curtea de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Avocatul practicant, cauza nerecunoscuta in Curtea de Apel impotriva CP

Avocatul practicant, desi ii explicam si demonstram in scris ce citea si cu greu poate pe moment intelegea - a citi nu inseamna a intelege, m-a reprezentat intr-o cauza de asigurari sociale unde desi era demonstrat si confirmat de cate toate documentele cerute de judecator, in Curtea de Apel s-a dat dreptate Casei de Pensii intrucat era o eroare in cartea de munca. Se mai poate face ceva ptr a demonstra realitatea? Sa lasci tara si sa fi printre straini muncind cu greu, inseamna ca drepturile natiunii tale sa nu mai existe sau sa fie anulate cu buna stiinta? Va multumesc nespus ptr un ajutor.

Alte discuții în legătură

Nu inteleg.........sentinta curtii de apel pacurariu maria pacurariu maria In data de 3.05 pe setul Curtii de Apel Alba la nr de dosar pe care il am e scris:ADMIS RECURSUL PÂRÂTEI MODIFICAT SENTINŢA ÎMN SENSUL RESPINGERII ... (vezi toată discuția)
Partaj succesiune dupa bunici 2014Elena 2014Elena A murit bunicul meu, dupa cativa ani a murit si bunica in acelasi an cu tatal meu Fratii tatalui meu au facut succesiunea fara tatal meu, au falsificat anexa 1 ... (vezi toată discuția)
Legea lui voiculescu aureliaranetti aureliaranetti Cum bine stim cu totii,marea majoritate a persoanelor evacuate din casele nationalizate sunt cei considerati\"cumparatori de rea credinta\" si atunci cum pot ... (vezi toată discuția)