avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Nu inteleg.........Sentinta Curtii de apel
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Nu inteleg.........Sentinta Curtii de apel

In data de 3.05 pe setul Curtii de Apel Alba la nr de dosar pe care il am e scris:ADMIS RECURSUL PÂRÂTEI MODIFICAT SENTINŢA ÎMN SENSUL RESPINGERII CONTESTAŢIEI FORMULATÃ DE CONTESTATOAREA PÃCURARIU MARIOARA.
Mentionez ca eu am facut contestatie iar apelul la Alba unitatea la care am lucrat.Acum nu inteleg formularea pe care a dat-o Curtea de apel!
Ma ajutati va rog?????????
Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: pacurariu maria , utilizator 10:20, 5 Mai 2010
Inseamna ca ce-ati castigat la fond, ati pierdut in recurs - v-a fost respinsa contestatia.
Instanta superioara a anulat hotararea instantei de fond,
A fost respinsa contestatia dvs
Dar este aberanta si absurda decizia Curtii de la Apel!!!!!!!!!
Unde pot contesta mai departe aceasta decizie???
Sper sa fie o eroare de redactare pe internet!
Greu de crezut ca-i o eroare...
Care a fost obiectul cauzei dvs?
Am fost concediata ,preavizul l-am primit in 4.09.2009 iar decizia de concediere am primit-o in 19.noiembrie 2009.A fost o concediere abuziva,sunt unica intretinatoare ,am 2 copii in intretinere iar demersurile facute de unitate au fost abuzive!Am demonstrat la prima instanta lucrul asta.........Acum la apel unitatea nu a facut altceva decat sa arate ca mi s-a oferit 1/2 norma de catre inspectoratul scolar fapt ce nu-i motiva in decizia de concediere!Pe langa acest lucru si formularea deciziei lasa loc de interpretare nu respecta articolele din codul muncii care prevad ca anumite obligatii ale angajatorului cand emite o decizie.....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde pot ataca sentinta curtii de apel alba? pacurariu maria pacurariu maria Instanta de fond mi-a dat castig de cauza motivand prevederile art 74 CM si specifica ,ca intimata a nesocotit intru totul prevederile acestui articol mai mult ... (vezi toată discuția)
Ajutor formulare cerere de contestatie in anulare pacurariu maria pacurariu maria Buna ziua, V-as ruga sa ma ajutati in formularea unei contestatii in anulare daca se poate......... 1.Decizia Civila a curtii de apel este redactata in ... (vezi toată discuția)
Sentinta irevocabila pacurariu maria pacurariu maria Buna ziua tuturor, Desi eu ma conving tot mai mult ca justitia noastra e oarba.........atunci cand i se impune!!!!!! Am primit azi sentinta in procesul ... (vezi toată discuția)