avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Activitate Dan Teodor

Activitate Dan Teodor

Răspuns la discuția Epilepsie
Bună ziua...si eu am epilepsie din copilărie de la vârsta de 6 ani.....as vrea sa stiu si eu daca se poate obține o pensie....va rog un raspuns

adriana397 a scris:

Bunâ ziua! Am epilepsie din copilarie, dar nu mai am nici un act de atunci, iar acum mi-am depus dosarul pentru handicap, am dovezile medicale din ultimii cinci ani, doar astea le mai am, oricum am si referate de la medicul neurolog si eeg care atestă ca am epilepsie, iar cei de la Directia Generala Sociala , mi-au dat raspunsul scris ca nu imi ofera indemnizatie de handicap pe motivul ca nu am actele din copilarie si ca am un venit de 704 ron din pensia de invaliditate!!! Cum e posibil asa ceva? Daca boala intervine dupa varsta de 26 de ani nu mai primesti indemnizatia de handicap???

Bună ziua...as dori sa intreb dacă se se poate obține o pensie de epilepsie dacă am 32 de ani si eu am epilepsie de la vârsta de 6 ani...am incercat sa lucrez dar ma respingeau mereu când aflau ca sunt epileptic...fac crize frecvente...ami pierd memoria timp de jumate de ora sau doua ore....si as dori sa stiu dacă aș putea primi ceva ..o pensie ceva...in plus amândoi părinți ai mei sunt decedați...un sfat va rog...sau ce pași ar trebui sa urmez sa pot obține ceva...va rog
Se poate obține ceva ...o pensie ceva ca am epilepsie de la vârsta de 6 ani si acum am 32 de ani....La vârsta de 6 ani tatăl meu a decedat si de la un șoc puternic ...am rămas cu epilepsie....Am încercat să muncesc în diferite locuri dar nu ma primește nimeni din cauza crizelor frecvente....ami pierd memoria si ma blochez si nu mai fac nimic jumate de ora sau uneori 2 ore....si le e frica sa lucrez la ei....a vrea sa stiu dacă aș putea primi ceva...o pensie ceva....ca nu am nimic....părinți nu mai am....datini va rog niște sfaturi...si ce pași ar trebui sa urmez sa obtin ceva