avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 951 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună ziua...as dori sa intreb dacă se se poate ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună ziua...as dori sa intreb dacă se se poate obține o pensie ...

Bună ziua...as dori sa intreb dacă se se poate obține o pensie de epilepsie dacă am 32 de ani si eu am epilepsie de la vârsta de 6 ani...am incercat sa lucrez dar ma respingeau mereu când aflau ca sunt epileptic...fac crize frecvente...ami pierd memoria timp de jumate de ora sau doua ore....si as dori sa stiu dacă aș putea primi ceva ..o pensie ceva...in plus amândoi părinți ai mei sunt decedați...un sfat va rog...sau ce pași ar trebui sa urmez sa pot obține ceva...va rog
Cel mai recent răspuns: Alexandrarares , utilizator 16:38, 13 Martie 2023
Buna ziua!
Pentru incadrarea intr-un grad de invaliditate va trebuie avizul unei comisii de expertiza medicala.Putei incepe cu medicul de familie,care va elibereaza trimiteri la medici de specialitate pentru consult.
Pentru o indemnizatie de handicap va puteti adresa la DGASPC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara ..se poate obține ceva ...o pensie ceva ca am epilepsie de la ... Dan Teodor Dan Teodor Se poate obține ceva ...o pensie ceva ca am epilepsie de la vârsta de 6 ani si acum am 32 de ani....La vârsta de 6 ani tatăl meu a decedat si de la un ... (vezi toată discuția)
Pot obtine "pensie" pentru epilepsie? Lucian Gigea Lucian Gigea Buna ziua, Ma numesc Lucian Gigea, am 25 de ani, si am auzit ca se poate obtine un fel de \"pensie\" pentru cei care sufera de o boala precum epilepsia. As ... (vezi toată discuția)
Pensie pe caz de boala SiseaViorica SiseaViorica Problema mea este urmatoarea: as vrea sa obtin o pensie pe caz de boala sau de handicap, deoarece nu mai am starea necesara de a munci si necesit supraveghere ... (vezi toată discuția)