avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 476 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Epilepsie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Epilepsie

Bunâ ziua! Am epilepsie din copilarie, dar nu mai am nici un act de atunci, iar acum mi-am depus dosarul pentru handicap, am dovezile medicale din ultimii cinci ani, doar astea le mai am, oricum am si referate de la medicul neurolog si eeg care atestă ca am epilepsie, iar cei de la Directia Generala Sociala , mi-au dat raspunsul scris ca nu imi ofera indemnizatie de handicap pe motivul ca nu am actele din copilarie si ca am un venit de 704 ron din pensia de invaliditate!!! Cum e posibil asa ceva? Daca boala intervine dupa varsta de 26 de ani nu mai primesti indemnizatia de handicap???
Cel mai recent răspuns: Dan Teodor , utilizator 14:58, 13 Martie 2023
Bună ziua...si eu am epilepsie din copilărie de la vârsta de 6 ani.....as vrea sa stiu si eu daca se poate obține o pensie....va rog un raspuns

adriana397 a scris:

Bunâ ziua! Am epilepsie din copilarie, dar nu mai am nici un act de atunci, iar acum mi-am depus dosarul pentru handicap, am dovezile medicale din ultimii cinci ani, doar astea le mai am, oricum am si referate de la medicul neurolog si eeg care atestă ca am epilepsie, iar cei de la Directia Generala Sociala , mi-au dat raspunsul scris ca nu imi ofera indemnizatie de handicap pe motivul ca nu am actele din copilarie si ca am un venit de 704 ron din pensia de invaliditate!!! Cum e posibil asa ceva? Daca boala intervine dupa varsta de 26 de ani nu mai primesti indemnizatia de handicap???

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie urmas! roox_me roox_me Buna seara, Am o intrebare, de fapt, o \\"gama largaaa\\" de intrebari. Pe scurt. Tata a decedat acum 7 ani, eu am primit pensie de urmas. ... (vezi toată discuția)
Are sau nu dreptul la pensi de invaliditate? corina.daniela corina.daniela buna seara. cumnatul meu imediat face 40 de ani. el este cu handicap neurologic de gradul 2, nu stiu exact sa va spun codul cu care este trecut. el nu a lucrat ... (vezi toată discuția)