Da, este ok sa se completeze și rubrica aceea. Mulțumesc!
GabbyD9823 a scris:
Dacă am o mașină înregistrată la taxe și impozite pe numele meu în alta localitateiar eu am domiciluil in alta, o pot vinde direct de acolo sau trebuie mutata la locația din buletin și după sa o pot vinde? Și daca da, se completează încă o rubrica la contract?
Bună ziua, am cumpărat o mașină și ulterior am văzut ca pe spatele certificatului se afla o alta persoana înstrăinate acum câțiva ani, probabil sa răzgândit, credeți ca voi avea probleme la transcrierea pe numele meu?
Dacă am o mașină înregistrată la taxe și impozite pe numele meu în alta localitateiar eu am domiciluil in alta, o pot vinde direct de acolo sau trebuie mutata la locația din buletin și după sa o pot vinde? Și daca da, se completează încă o rubrica la contract?
Bună ziua, dacă în cazul am făcut un accident ușor și am făcut amiabila, mașina era pe numele mătușii mele care urmeaza sa îmi vândă mie mașina făcând un contract de vânzare-cumpărare cu o săptămâna înainte, fiscalul nu iesise asa ca am rămas pe asigurarea ei, cu acordul ei, iar acum 2 zile sa întâmplat accidentul minor, acum fiscalul a ieșit și urmează sa o transcriu pe numele meu, și nu știu dacă va face rezilierea contractului după ce îmi fac eu asigurarea în vederea înmatriculării, va afecta pe cel păgubit sau pe asigurator,rezilierea contractului? Având în vedere ca accidentul sa întâmplat aproape la 1 săptămâna după contractul de vânzare-cumpărare, va mulțumesc!
Dacă am o mașină înregistrată la taxe și impozite pe numele meu în alta localitate, o pot vinde direct de acolo sau trebuie mutata la locația din buletin și după sa o pot vinde?
Contractul de vânzare cumpărare auto îl pot fac și acasă completat la calculator și semnat în original? Dacă da, ce model se folosește standard. Mulțumesc!
Bună ziua, vreau sa depun actele la primărie c conform "Teren gratuit pentru construcția unei case, garantat de Legea nr. 15/2003"
Acolo se specifica este nevoie de o declarație pe propria răspundere ca nu sunt proprietar,
b) la data depunerii cererii, precum și la data rezolvării acesteia nu au avut sau nu dețin în proprietate o locuință ori un teren destinat construirii unei locuințe proprietate personală, atât în localitatea în care se solicită atribuirea în folosință a unui teren, cât și în alte localități.
(2) Consiliile locale pot stabili criterii suplimentare față de cele prevăzute la alin. (1), în vederea atribuirii terenurilor disponibile..
Eu sunt plătesc chiria (eu sunt chiriașul în acte) unui teren pe care are tataia casa penumele lui, se pot depune actele în regulă?
Astăzi am fost cu declarația notariala și mi-au spus cei de la impozite ca trebuie sa o radiez, dar eu nu mai am nici-un act nici manisna, cum as putea sa o radiez fără actele mașini, ar merge doar cu declarația?
GabbyD9823 a scris:
Există vre-un șablon anume cum ar trebui scrisă?
Iar declarația trebuie avizata de catre notar ca originala sau?
Mulțumesc!
ynocentta a scris:
Contactati birou notarial incheiati declaratie pe proprie raspundere ca nu mai detineti in fapt si in drept vehiculul urmare predarii acestuia la unitate specializata fara documente justificative
In baza declaratiei notariale ,solicitati la autoritatea fiscala radierea auto pe proprie raspundere
Autoritatea fiscala va dispune radierea auto dupa achitarea integrala a debitelor in evidenta
Succes !
Bună ziua, vreau sa depun actele la primărie c conform "Teren gratuit pentru construcția unei case, garantat de Legea nr. 15/2003"
Acolo se specifica este nevoie de o declarație pe propria răspundere ca nu sunt proprietar,
b) la data depunerii cererii, precum și la data rezolvării acesteia nu au avut sau nu dețin în proprietate o locuință ori un teren destinat construirii unei locuințe proprietate personală, atât în localitatea în care se solicită atribuirea în folosință a unui teren, cât și în alte localități.
(2) Consiliile locale pot stabili criterii suplimentare față de cele prevăzute la alin. (1), în vederea atribuirii terenurilor disponibile..
Eu sunt plătesc chiria (eu sunt chiriașul în acte) unui teren pe care are tataia casa penumele lui, se pot depune actele în regulă?
Bună ziua, știți cumva dacă detectoarele de radar sunt interzise printr-o lege anume, sau dacă sunt specificate anume aspecte despre ele, întreb deoarece exista păreri împărțite, unii zic ca sunt interzise doar antiradare și sunt legale doar detectoarele de radar, iar alții spun ca sunt ilegale ambele, va rog dacă puteți sa ma lămuriți și pe mine, mulțumesc anticipat!