avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 972 soluții astăzi
Forum Activitate GreyHound

Activitate GreyHound

Răspuns la discuția Intrebare referitoare la judecata
Va multumesc frumos pentru raspunsuri.
Buna ziua! As avea o intrebare secundara la o intrebare mai veche. Locuiesc cu logodnica mea de 4 ani. Relatia nu merge si as vrea sa ne despartim si sa o evacuez din casa, tinand cont ca e casa mea. Cat timp am locuit impreuna m-a tot amagit ca vom face copil dar curand mi-a zis ca ea nu mai face copil. Exista vreo speta pentru care sa o pot da in judecata pentru ca m-a amagit atat timp? Discutiile au fost purtate in privat doar de noi doi, nu exista martori.
Buna ziua,

Va rog frumos sa ma ajutati cu raspunsul la o intrebare. In luna decembrie bunica mea a fost internata la Spitalul Judetean de urgenta Braila deoarece avea apa la burta. Dupa ce i s-a scos apa, la o zi diferenta, nu a mai putut merge si nu a mai recunoscut pe nimeni, nici nu a mai vorbit. Unul din doctorii curanti a zis ca e encefalopatie, adica apa respectiva i s-a dus la creier si s-a intamplat acest lucru. Intre timp i s-au facut diferite analize, unele din ele la ficat, una din doctoritele care o trata a informat-o pe mama mea ca analizele la ficat au iesit perfecte (mama mea a fost internata cu dansa pentru a o ajuta). Alt doctor a venit si i-a comunicat mamei mele ca analizele la ficat sunt dezastruoase. La o zi sau doua burta s-a umplut iar de apa. Printre analize i s-a facut si un computer tomograf, unde doctorii din acel spital au citit tumoare (cancer) pe intestinul gros. Dupa ce au hotarat sa opereze o femeie de 87 de ani, dupa operatie, doctorul chirurg care a operat-o a venit si a comunicat mamei mele ca nu a avut absolut nicio tumoare, doar niste mate incretite si apa. Intrebarea mea este: acea analiza la computer tomograf nu arata foarte clar daca exista sau nu cancer? La cateva zile dupa operatie, cum era si normal, bunica mea a decedat. Am cerut in numele mamei mele, cu documente justificative, dosarul medical al bunicii, pentru a ne putea consulta si cu alt doctor dar spitalul nu a raspuns. Am cerut fisa in data de 18 ianuarie (bunica mea a decedat in data de 4 ianuarie). Exista vreo posibilitate sa acuz spitalul de malpraxis? Stiu ca era batrana dar nu cred ca e normal sa tratezi asa un pacient, mai ales sa o supui unei interventii chirurgicale, fara sa fii sigur ce faci si de ce o operezi. Fara legatura cu cazul bunicii mele, cunosc caz concret in care pacientii cu diabet sunt tratati in acel spital cu glucoza, provocandu-le decesul. Daca exista posibilitatea, va rog sa ma ghidati cum se procedeaza si cum pot demonstra ca eu sunt nepotul dansei, tinand cont ca avem nume diferite de familie. As vrea sa fac acest lucru cat mai discret, in asa fel incat spitalul sa nu apuce sa modifice dosarul pacientei, pentru a-si sterge urmele, in cazul in care n-a facut-o.
Buna ziua,

As dori sa intreb urmatorul lucru. In urma cu cativa ani m-am logodit cu cineva. Am amanat nunta datorita pandemiei si acum am descoperit ca nu ne mai intelegem. Locuim impreuna si cu copilul ei la mine in apartament, eu fiind proprietatul acestui apartament. Adresa de resedinta o avem amandoi in buletin adresa apartamentului meu. Acum am inceput sa nu ne mai intelegem si ar trebui sa ne despartim. In diferitele certuri avute ea a zis ca ar vrea 10000 de lei pentru a pleca, bani pe care nici nu-i am si nici nu vreau sa-i dau. Care ar fi calea legala pe care as putea sa o urmez pentru a o evacua din apartament, in cazul in care tot nu vrea sa plece?