avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 813 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua, As dori sa intreb urmatorul lucru. In urma ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua, As dori sa intreb urmatorul lucru. In urma cu cativa ...

Buna ziua,

As dori sa intreb urmatorul lucru. In urma cu cativa ani m-am logodit cu cineva. Am amanat nunta datorita pandemiei si acum am descoperit ca nu ne mai intelegem. Locuim impreuna si cu copilul ei la mine in apartament, eu fiind proprietatul acestui apartament. Adresa de resedinta o avem amandoi in buletin adresa apartamentului meu. Acum am inceput sa nu ne mai intelegem si ar trebui sa ne despartim. In diferitele certuri avute ea a zis ca ar vrea 10000 de lei pentru a pleca, bani pe care nici nu-i am si nici nu vreau sa-i dau. Care ar fi calea legala pe care as putea sa o urmez pentru a o evacua din apartament, in cazul in care tot nu vrea sa plece?
Cel mai recent răspuns: Etsy123 , utilizator 03:17, 22 Martie 2023
Discutati cu un avocat si cereti in instanta evacuarea dumneaei.
Ce reprezinta aia 10 mii pe care ii cere? Ce motive are?
Notificati-o oficial prin avocat sau executor sa plece, dati-i un termen.
Ultima modificare: Marți, 21 Martie 2023
gi-jane2, moderator
Daca in tot acest timp nu a investit nimic in apartamentul d-voastra si nu are dovezi in acest sens nu are nici o importanta ca are mutatia acolo , o puteti evacua oricand fara probleme si nu-i datorati absolut nimic .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot scapa din casa de cel pe care l-am luat in spatiu? Sergiu1996 Sergiu1996 Buna am si eu pe cineva care are mutatie pe apartamentul meu si nu mai pot sa il scot din casa de la mine mentionez ca apartamentul in care locuiesc este pe ... (vezi toată discuția)
Procedura divorţului când există copii minori rrramor rrramor Buna ziua, Casatorita de 7 ani, 1 copil de 3 ani. In prezent locuim toti 3 in casa cumnatei mele si avem un apartament comun care este scos la ... (vezi toată discuția)
Probleme cu parintii simpli chiriasi la fostul icral (viza de resedinta) prepelita mariana prepelita mariana buna ziua parintii mei au contract de inchiriere pe o locuinta unde si locuim impreuna , dupa ce m-am casatorit mama mea a tot insista sa fac mutatie la sotie ... (vezi toată discuția)