avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 911 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... probleme cu parintii simpli chiriasi la fostul icral ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

probleme cu parintii simpli chiriasi la fostul icral (viza de resedinta)

buna ziua parintii mei au contract de inchiriere pe o locuinta unde si locuim impreuna , dupa ce m-am casatorit mama mea a tot insista sa fac mutatie la sotie pt a plati mai putin la icral chirie am facut asa cum a vrut ea si cu tatal meu
dar acum dupa doua trei pahare mai mult incep discutii si amenintari ca ne dau afara ca nu avem mutatie ba mai mult tot ei cheama si politia si politia ne gaseste tot pe noi vinovati ca stam fara forme legale mentionez ca adresa din buletin este cea a soacrei mele ce e de facut fetita are 3 ani si nu o pot inscrie la gradinita aici ca nu am mutatie cu parintii mereu certuri eu sunt ff bolnav am nevoie de ff multa liniste dar parintii nu tin cont de asta ce e de facut?
Cautati-va o locuinta a dvs. si veti scapa de necazurile pricinuite de parinti.
Chiar daca ati fi avut adresa de domiciliu la parinti, tot ar fi putut sa va evacueze din locuinta daca ar fi vrut.
crede-ti ca daca aveam alta posibilitate nu plecam eu va inteb din punct de vedere legal si astept un raspuns de la un om competent nu de la un utilizator ptr ca daca plec sa stau cu chirie tot fara forme legale sunt si uite asa material nu-mi permit sa-mi cumpar o casa a mea cum suntem multi tineri iar fetita tot nu o pot inscrie la gradinita si uite asa din cauza la niste alcoolisti care nu mai au control o sa ajung la politie ca nu ma mai inteleg cu ei
Nu stiu cum sa va explic, intr-un mod cat mai amabil, ca nu aveti nevoie de un avocat ca sa intelegeti ca in apartamentul in care locuiti cu acordul parintilor dvs. (care sunt titulari ai contractului de inchiriere si achita chiria lunar) nu-i puteti obliga pe acestia sa nu mai bea.
De ce spuneti ca daca plecati sa stati cu chirie sunteti tot fara forme legale? Puteti inregistra la evidenta populatiei mutatia la noua adresa.
daca parintii mei nu imi fac o mutatie ce pretentii asi mai avea la altii si in ziua de azi cine face la chiriasi mutatie asa ca singur nu-mi pot face
am uitat sa specific platesc si eu la chirie jumatate si la toate cele ce vin de plata iar alte plati cum ar fii gazele si televiziunea prin cablu le platesc numai eu nu le cer nimic si nu e bine nici asa

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evacuare abuziva din locuinta piticaalina piticaalina Buna ziua,scriu acest mesaj pentru a afla daca se mai poate face ceva in urmatoarea situatie:in anul 1983 parintii mei s-au mutat in Bv din alt oras,au stat in ... (vezi toată discuția)
Este viza de flotant necesara pentru schimbarea de domiciliu in acelasi oras ? bogdan_Asdasd bogdan_Asdasd Buna ziua, Am fost in urma cu cateva zile la politie pentru a depune plangere pentru distrugere unui vecin, mi-a aruncat sticle de alcool pe masina, de pe ... (vezi toată discuția)
Ajutoarele de caldura lili_soaca lili_soaca locuiesc in bucuresti sectorul2 impreuna cu fetita mea de 3 ani, intr-un apartament cu 3 camere mostenit de tatal meu de la parintii lui. eu si fetita avem ... (vezi toată discuția)