avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 732 soluții astăzi
Forum Activitate H Florentin

Activitate H Florentin

Buna ziua.
Contactati Agenția pentru Plăți și Inspecție Socială a Municipiului București, la numărul 021.9309 si expuneti problema. Cititi si informatiile de la adresa [ link extern ] .
Buna ziua. Copilul meu a implinit 18 ani in luna mai 2023 si a depus actele pentru continuarea platii alocatiei la liceu in luna septembrie 2023. Pana acum 30.01.2024 nu a primit alocatia de stat. De la liceu i s-a comunicat ca actele au fost transmise catre inspectoratul scolar in luna octombrie 2023. Ce ar trebui sa facem in aceasta situatie, avand in vedere ca de la Agentia de Plati si Inspectie Sociala a Municipiului Bucuresti ni s-a comunicat ca actele se depun prin intermediul liceului si a inspectoratului scolar. Multumesc
Sunt pensionat pentru limita de varsta cu reducerea varstei standard de pensionare. Pot continua activitatea pe acelasi loc de munca in sistemul bugetar cumuland pensia cu salariul? Am obligatia de a anunta angajatorul ca primesc si pensie? Exista sanctiuni pentru situatia in care nu anunt angajatorul?