avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 734 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua. Copilul meu a implinit 18 ani in luna mai ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua. Copilul meu a implinit 18 ani in luna mai 2023 si ...

Buna ziua. Copilul meu a implinit 18 ani in luna mai 2023 si a depus actele pentru continuarea platii alocatiei la liceu in luna septembrie 2023. Pana acum 30.01.2024 nu a primit alocatia de stat. De la liceu i s-a comunicat ca actele au fost transmise catre inspectoratul scolar in luna octombrie 2023. Ce ar trebui sa facem in aceasta situatie, avand in vedere ca de la Agentia de Plati si Inspectie Sociala a Municipiului Bucuresti ni s-a comunicat ca actele se depun prin intermediul liceului si a inspectoratului scolar. Multumesc
Cel mai recent răspuns: H Florentin , utilizator 09:44, 2 Februarie 2024
Buna seara!
Multi elevi se confrunta cu aceasta problema.Fiica unei prietene de-a mea nu a primit nici ea alocatie chiar daca a depus cerere la liceu in luna septembrie.A mai depus una in noiembrie si tot nu a primit nimic.Mergand la secretariatul liceului sa intrebe i s-a raspuns ca dosarele se solutioneaza greu si de aceea nu a primit nimic pana acum.Au spus ca mai depun dosarul inca o data in luna februarie.
Buna ziua.
Contactati Agenția pentru Plăți și Inspecție Socială a Municipiului București, la numărul 021.9309 si expuneti problema. Cititi si informatiile de la adresa [ link extern ] .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alocatie pentru copii peste 18 ani MrRadu MrRadu Implinesc incurand 18 ani si as vrea sa stiu ce acte sunt necesare pentru a primi alocatia in continuare. Mentionez ca sunt elev la liceu in clasa a 11-a ... (vezi toată discuția)
Alocatie dupa 18 ani leomard14 leomard14 Buna ziua, Am un copil in clasa a XI si in luna iulie implineste 18 ani.Intrebarea mea este daca mai primeste alocatie de stat in continuare pana termina ... (vezi toată discuția)
Alocatie, dupa 18 ani! Laurr Laurr Buna ziua! Copilul meu , peste 2 luni v-a implini 18 ani,dar este in clasa x-a,poate primi alocatia pana la terminarea liceului? Care este procedura,ce acte ... (vezi toată discuția)