avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1085 soluții astăzi
Forum Activitate iulian h

Activitate iulian h

Firma nu mi-a salariul minim pe o peroada de un an ,i-am dat in judecata,pe parcursul procesului nu mi-au recunoscut aceste drepturi ,am facut expertiza juridica si am avut dreptate,dupa expertiza pirita mi-a dat o chitanta cu banii datorati in sentinta ia obligat la plata drepturilor si taxa expertiza,-pirita a facut recurs spunind ca ,,drepturile salariale au fost achitate inainte de pronuntarea sentintei capatul de cerere vizind obligarea noastra la plata acestei sume era ramas fara obiect. Ce parere aveti-pot obtine in recurs ca cheltuieli de judecata taxa de expertiza si eventual daune pentru neacordarea salariului minim conform art 159 cm. cu stima
BUNA ZIUA AM PRIMIT DECIZIA DE CONCEDIERE LA SFIRSITUL LUNII MARTIE AM MERS IN INSTANTA CONFORM PROBELOR DEPUSE UNITATEA A ANGAJAT IN ACEEASI LUNA 8 M NECALIFICATI SI A CONCEDIAT 3 PERSOANE FIRMA INVOCIND CA ANGAJARILE AU FOST EFECTUATE INAINTE DE HOTARIREA CONSILIULUI DE ADMINISTRATIE PRIVIND SITUATIA ECONOMICA -IAR PE PARCURSUL ANULUI A MAI ANGAJAT 22 PERSOANE -CONCLUZIE-NR ANGAJARILOR ESTE MAI MARE CA NR CONCEDIERILOR ! TOTODATA AM DEMONSTRAT IN INSTANTA CA FIRMA NU MI A ACORDAT SALARIUL MINIM BRUT CONFORM ART 159 CM PE O PERIOADA DE 10 LUNI. VA ROG SA-MI SPUNETI PAREREA DVS SI DACA AM SANSE DE CISTIG IN INSTANTA. CU STIMA