avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1093 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediere cu art 65 ilegala ?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediere cu art 65 ilegala ?

BUNA ZIUA AM PRIMIT DECIZIA DE CONCEDIERE LA SFIRSITUL LUNII MARTIE AM MERS IN INSTANTA CONFORM PROBELOR DEPUSE UNITATEA A ANGAJAT IN ACEEASI LUNA 8 M NECALIFICATI SI A CONCEDIAT 3 PERSOANE FIRMA INVOCIND CA ANGAJARILE AU FOST EFECTUATE INAINTE DE HOTARIREA CONSILIULUI DE ADMINISTRATIE PRIVIND SITUATIA ECONOMICA -IAR PE PARCURSUL ANULUI A MAI ANGAJAT 22 PERSOANE -CONCLUZIE-NR ANGAJARILOR ESTE MAI MARE CA NR CONCEDIERILOR ! TOTODATA AM DEMONSTRAT IN INSTANTA CA FIRMA NU MI A ACORDAT SALARIUL MINIM BRUT CONFORM ART 159 CM PE O PERIOADA DE 10 LUNI. VA ROG SA-MI SPUNETI PAREREA DVS SI DACA AM SANSE DE CISTIG IN INSTANTA. CU STIMA
Cel mai recent răspuns: Dan Top , Avocat 13:30, 19 Octombrie 2008
In situatia in care concedierea pe motive care nu tin de persoana salariatul;ui nu a vut la baza o cauza reala de desfiintare a locurilor de munca iar angajatorul nu a indeplinit obligatiile care ii sunt prevzaute de legislatia muncii in aceast situatie, mai ales ca dupa aceste concedieri a angajat alti salariati fac ca sansele dv de reusita si de reintegrare in munca sa fie la cote maxime. Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediere ilegala cu art 65 sentinta nelegala?!!!! hodan i hodan i Am primit preavizul in data de 13 martie apoi decizia in data de 31 martie am mers in instanta iar conform probelor reiese ca in aceeasi luna martie firma a ... (vezi toată discuția)
Hotarire judecatoreasca gabi.gabriela58@yahoo.com gabi.gabriela58@yahoo.com Am lucrat intr-o firma de constructii ca director adjunct.Din ianuarie 2009 si pina in mai 2009 nu am mai primit salariul. In luna mai am intrat in concediu ... (vezi toată discuția)
Amenintare cu concedierea ioana71 ioana71 Buna ziua. Lucrez intr-o institutie de stat. In decursul unui an calendaristic, am avut 32 de zile de Concediu Medical, codul 09. Astazi, am cerut o zi de CO ... (vezi toată discuția)