BUNA ZIUA AM PRIMIT DECIZIA DE CONCEDIERE LA SFIRSITUL LUNII MARTIE AM MERS IN INSTANTA CONFORM PROBELOR DEPUSE UNITATEA A ANGAJAT IN ACEEASI LUNA 8 M NECALIFICATI SI A CONCEDIAT 3 PERSOANE FIRMA INVOCIND CA ANGAJARILE AU FOST EFECTUATE INAINTE DE HOTARIREA CONSILIULUI DE ADMINISTRATIE PRIVIND SITUATIA ECONOMICA -IAR PE PARCURSUL ANULUI A MAI ANGAJAT 22 PERSOANE -CONCLUZIE-NR ANGAJARILOR ESTE MAI MARE CA NR CONCEDIERILOR ! TOTODATA AM DEMONSTRAT IN INSTANTA CA FIRMA NU MI A ACORDAT SALARIUL MINIM BRUT CONFORM ART 159 CM PE O PERIOADA DE 10 LUNI. VA ROG SA-MI SPUNETI PAREREA DVS SI DACA AM SANSE DE CISTIG IN INSTANTA. CU STIMA
In situatia in care concedierea pe motive care nu tin de persoana salariatul;ui nu a vut la baza o cauza reala de desfiintare a locurilor de munca iar angajatorul nu a indeplinit obligatiile care ii sunt prevzaute de legislatia muncii in aceast situatie, mai ales ca dupa aceste concedieri a angajat alti salariati fac ca sansele dv de reusita si de reintegrare in munca sa fie la cote maxime. Succes!