avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 189 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... hotarire judecatoreasca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

hotarire judecatoreasca


Am lucrat intr-o firma de constructii ca director adjunct.Din ianuarie 2009 si pina in mai 2009 nu am mai primit salariul. In luna mai am intrat in concediu medical din motive de sanatate.La sfirsitul lunei mai 2009 fiind in CM ,m-am trezit cu contractul de munca desfacut,iar in cartea de munca s-a incheiat activitatea cu art i.
In luna iunie 2009 societatea a intrat in faliment. In prezent sint in proces cu ei,am cistigat procesul cu hotarire definitiva in care trbuie sa fiu reangajat,iar plata drepturilor salariale trebuie sa m-i se dea pina la lichidarea litigiului.
Daca societatea a intrat in faliment cu data de 30.06.2009,eu mai pot fi reangajat si sa obtin drepturile salariale pina la aceasta data conform hotaririi judecatoresti?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:46, 3 Iulie 2010
Nu mai puteti fi reintegrata dar beneficiati de somaj, pentru drepturile salariale trebuie sa luati legatura cu lichidatorul, sa va inscrieti la masa credala ca si creditor privilegiat.
Nu se poate dispune reintegrarea în funcţie în cazul în care postul a fost între timp desfiinţat sau dacă a intervenit dizolvarea angajatorului.
Singurul efect al reintegrării va fi însă dreptul la plata unei despăgubiri egale cu salariile indexate, majorate şi reactualizate şi a celorlalte drepturi.

~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lichidare salariala rusup rusup buna ziua rusu paula ma numesc sunt somera si mai am de primit niste bani de la societatea la care am lucrat.contractul de munca a incetat cu data de ... (vezi toată discuția)
Inscriere la masa credala in faliment herculeroco herculeroco M-am inscris la masa credala (societatea mea) in faza de reorganizare unui debitor aflat in insolventa. Acum am primt de la lichidatorul judiciar o notificare ... (vezi toată discuția)
Reintegrare pe postul detinut anterior desfacerii cm liliana89 liliana89 buna ziua!am si eu o problema si as dori sa ma ajutati si pe mine cu un sfat.am fost concediat cu art 65 codul muncii,am facut contestatie in instanta iar ... (vezi toată discuția)