avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 628 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... reintegrare pe postul detinut anterior desfacerii CM
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

reintegrare pe postul detinut anterior desfacerii CM

buna ziua!am si eu o problema si as dori sa ma ajutati si pe mine cu un sfat.am fost concediat cu art 65 codul muncii,am facut contestatie in instanta iar instanta a hotarat reincadrarea mea pe postul detinut anterior desfacerii contractului de munca,obliga parata la plata unei despagubiri egala cu salariile indexate,majorate si reactualizate de care as fi beneficiat de la data concedierii pana la data reintegrarii efectiva pe post=D>.problema mea este:daca patronul refuza reintegrarea mea pot sa-i cer daune morale?sunt sigur ca nu ma va primi deoarece a suspendat societatea si si-a deschis alta restul angajatilor fiind angajati din nou pe cealalta societate:((.astept raspuns...va multumesc
Cel mai recent răspuns: liliana89 , utilizator 10:36, 18 Decembrie 2010
daca societatea de la care ati fost concediat are activitatea suspendata nu mai puteti fi reangajat. si probabil ca nici banii nu ii puteti recupera deoarece firma este insolvabila.
Daca societatea are activitatea suspendata, atunci nu mai are cum sa va reintegreze efectiv ... decat formal si apoi sa va concedieze din nou.
Pentru recuperarea drepturilor banesti stabilite prin hotarare judecatoreasca, va puteti adresa unui executor judecatoresc.
acum nu stiu cum este societatea,cert este ca sotia mea a lucrat la aceeasi firma cu mine si la data de 01.12.2010 a intrat in concediu crestere copil,actele fiindu-i eliberate de societatea la care am lucrat.pe langa asta mai avem un proces pe rol pentru drepturi banesti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reintegrarea in conditiile in care ai deja alta slujba onelu onelu Buna ziua, Anul trecut am fost victima unei concedieri care a fost declarata ilegala de TMB. Astfel, de curand, instanta a [b]anulat decizia de ... (vezi toată discuția)
Hotarire judecatoreasca gabi.gabriela58@yahoo.com gabi.gabriela58@yahoo.com Am lucrat intr-o firma de constructii ca director adjunct.Din ianuarie 2009 si pina in mai 2009 nu am mai primit salariul. In luna mai am intrat in concediu ... (vezi toată discuția)
2 hotarari irevocabile privind reintegrarea , neexecutate in totalitate . am nevoie de ajutor . Roxana83 Roxana83 Buna ziua , am lucrat la o societate unde am fost suspendata si concediata . am castigat atat suspendarea cat si concediere . Problema mea este ca am ... (vezi toată discuția)