avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 520 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... inscriere la masa credala in faliment
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

inscriere la masa credala in faliment

M-am inscris la masa credala (societatea mea) in faza de reorganizare unui debitor aflat in insolventa.
Acum am primt de la lichidatorul judiciar o notificare prin care mi se comunica faptul ca a intrat in faliment si trebuie sa ma inscriu la masa credala.
Intrebarea mea este daca este necesar sa ma inscriu din nou, din moment ce m-am inscris la masa credala in faza de reorganizare?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: adelaida_07 , utilizator 17:14, 15 Noiembrie 2011
cu suma reactualizata, da
Daca dupa ce a fost declansata procedura insolventei societatea debitoare nu a mai acumulat datorii din activitati curente nu mai trebuie sa va inscrieti la masa credala. Notificarea lichidatorul o face catre toate societatile care sunt in lista debitorului ca avand creante.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inscriere la masa credala de 2 ori? art.242 art.242 Am fost notificat de catre administratorul judiciar ca s-a dispus deschiderea procedurii insolventei unei societati debitoare. m-am inscris la masa credala cu ... (vezi toată discuția)
Ma inscriu sau nu la masa credala? onicacristina onicacristina Un amic a intrat cu societatea in insolventa , ca sa il ajut am negociat cu creditorii si prin cesiune ce creanta i-am cumparat toate creantele.In acest moment ... (vezi toată discuția)
Lichidatorul nu m-a informat stanceni stanceni buna ziua in urma cu 3 luni de zile am aflat despre numirea unui lichidator al uneia din societatile debitoare si luand legatura cu acesta mi s.a solicitat ... (vezi toată discuția)