avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... inscriere la masa credala de 2 ori?
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

inscriere la masa credala de 2 ori?

Am fost notificat de catre administratorul judiciar ca s-a dispus deschiderea procedurii insolventei unei societati debitoare. m-am inscris la masa credala cu taxele si documentele aferente. peste 2 luni primesc iar notificare de la administratorul judiciar prin care mi se comunica deschiderea procedurii falimentului aceluiasi debitor si necesitatea inscrierii iarasi la masa credala.
trebuie sa ma inscriu de 2 ori la masa credala??
Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Adrian Stoica , Practician in insolventa 20:22, 12 Mai 2010
Buna seara.
Cred ca este vorba de o firma care a fost trecuta de la dizolvarea prin Legea 31/1990, la insolventa prin Legea 85/2006,de aceea au fost doua notificari.
bote marius a scris:

Buna seara.
Cred ca este vorba de o firma care a fost trecuta de la dizolvarea prin Legea 31/1990, la insolventa prin Legea 85/2006,de aceea au fost doua notificari.

De ce nu citesti cu atentie intrebarea colega!!
trebuie sa ma inscriu de 2 ori la masa credala??

Si dvs de ce nu cititi cu atentie notificarile lichidatorului !!
1 v-a notificat sa va inscrieti cu creantele pe care le aveti pana la data deschiderii procedurii generale de insolventa
2 v-a notificat sa va inscrieti cu eventualele creantele nascute intre data deschiderii procedurii generale de insolventa si data intrarii in faliment

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titlu executoriu esso esso daca sunt creditor pentru o firma care este in reorganizare si obtin titlu executoriu ce sanse am sa recuperez debitul (vezi toată discuția)
Executare silita sau inscriere la masa credala? ddianna ddianna Buna ziua, In calitate de creditor, am obtinut o hotarare judecatoreasca executorie de drept, in ceea ce priveste un debitor impotriva caruia, intre timp s-a ... (vezi toată discuția)
Ma inscriu sau nu la masa credala? onicacristina onicacristina Un amic a intrat cu societatea in insolventa , ca sa il ajut am negociat cu creditorii si prin cesiune ce creanta i-am cumparat toate creantele.In acest moment ... (vezi toată discuția)