avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 517 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... lichidare salariala
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

lichidare salariala

buna ziua
rusu paula ma numesc sunt somera si mai am de primit niste bani de la societatea la care am lucrat.contractul de munca a incetat cu data de 16.02.2010 si nu imi da nimeni nici un raspuns in legatura cu faptul ca imi voi mai primi vreodata acesti bani.Intrebarea mea ar fi,daca cineva ar putea sa ma sfatuiasca,pot sa-i fortez facand o sesizare la ITM?Mentionez ca societatea a intrat in faliment.Multumesc celor care ar putea sa-mi raspunda .
Cel mai recent răspuns: Minodora Sorian , Consilier juridic 09:44, 30 Aprilie 2010
Daca societatea a intrat in faliment, trebuie sa va adresati lichidatorului judiciar pentur a va inscrie la masa credala. Din pacate este posibil ca varianta cu apelarea la ITM sa nu aiba nici un efect.
Daca societatea a intrat in insolventa, urmeaza sa va inscrieti la masa credala; faceti cerere cu suma datorata pe care o inaintati tribunalului unde se desfasoara procesul, ori interesati-va cine este lichidator in cauza si adresati-va lui; creantele salariale sunt privilegiate; va veti primi banii.
Grabiti-va!
Mult succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare bani restanti de la firma in faliment poni poni Buna ziua, Pe 15 martie 2009 am intrat in somaj prin restructurarea postului. Nici pana la aceasta data nu mi s-a dat salariul restant plus cel compensatoriu ... (vezi toată discuția)
Insolventa/faliment, care sunt pasii pentru inscriere la masa credala? specialmee specialmee Buna ziua, Ma confrunt cu 2 situatii, 2 societati comerciale falimentare. La prima sunt actionar minoritar, detineam 2%, de curand a intrat in insolventa, ... (vezi toată discuția)
Inscriere la masa credala in faliment herculeroco herculeroco M-am inscris la masa credala (societatea mea) in faza de reorganizare unui debitor aflat in insolventa. Acum am primt de la lichidatorul judiciar o notificare ... (vezi toată discuția)