avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 527 soluții astăzi
Forum Activitate Cordea

Activitate Cordea

Dacă partea reclamată a făcut apel și eu am refuzat să facă avocatul meu întâmpinare , acesta a mers mai departe cu procesul și acum îmi cere onorariu. Sunt obligat să îi plătesc onorariul,mă amenințat că dacă nu își primește banii va apela la executor judecătoresc și că o să mă coste 5000 de lei onorariul acestuia.Ma poate obliga sa plătesc în condițiile în care i-am spus că renunț și nu am platit onorariul.
Casa de pensii a făcut recurs la o hotărâre judecătorească prin care era obligată să plătească cheltuielile de judecată.Initial am depus cerere și comunicarea prin care am cerut cheltuielile de judecată.Au refuzat să plătească și au făcut recurs.Acum am primit comunicarea prin care hotărârea este definitivă și sunt obligați să plătească cheltuielile de judecată.Intrebarea mea este: mai trebuie sa depun alta cerere pentru recuperarea cheltuielilor de judecată.Multumesc.
Am câștigat procesul cu, casa de pensii Ilfov.Sunt 3 luni de atunci și nu am primit cheltuielile de judecată și nici nu mi-a fost recalculată pensia.Cand produce efecte hotărârea judecătorească.
Am avut proces pe data de 21 decembrie 2022 in calitate de reclamant cu ,casa de pensii Ilfov.S a hotărât să îmi fie plătit onorariul avocatului și sa admis cererea de recalculare a pensiei.Au trecut aproape 3 luni de la hotărâre și nu am primit nimic.Cat durează până când hotărârea instanței va fi aplicată.Multumesc.