avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 448 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Casa de pensii a făcut recurs la o hotărâre ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Casa de pensii a făcut recurs la o hotărâre judecătorească ...

Casa de pensii a făcut recurs la o hotărâre judecătorească prin care era obligată să plătească cheltuielile de judecată.Initial am depus cerere și comunicarea prin care am cerut cheltuielile de judecată.Au refuzat să plătească și au făcut recurs.Acum am primit comunicarea prin care hotărârea este definitivă și sunt obligați să plătească cheltuielile de judecată.Intrebarea mea este: mai trebuie sa depun alta cerere pentru recuperarea cheltuielilor de judecată.Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:18, 24 Decembrie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, va trebui sa formulati o noua cerere de punere in executare a hotararii respective.. in caz de refuz, apelati la un executor judecatoresc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuieli de judecata IAMANDI ION IAMANDI ION Buna ziua!Am castigat un proces si mi s-au aprobat cheltuieli de judecata.Partea adversa a facut recurs,am castigat si recursul si mi s-au aprobat iar ... (vezi toată discuția)
Poate castiga apelul facut pentru a nu plati pensia alimentara oanaeela oanaeela buna seara.judecatoria mia acordat custodie unica a 2 minori fara dreptu ca el sa ii viziteze in urma unui lung proces in care el nu sa prezentat deloc si a ... (vezi toată discuția)
Hotarare judecatoreasca GreenSkittles GreenSkittles Am avut 2 intalniri de proces printre care ultima fiind pe data de 12.05.2011 si am aflat solutia \"Solutie: Admite cererea. Obligă pârâtul să plătească ... (vezi toată discuția)