Buna ziua.
In prezent sunt administrator public la o primarie
La alegeri doresc sa candidez pt primari in comuna de domiciliu pe listele unui partid
Intrebare: pe perioada campaniei de 30 zile trebuie sa ma suspend/ concediu fara plata etc?
pentru motive intemeiate, refuzul de a prezenta un act de identitate sau de a te legitima in fata unui politist face obiectul conducerii la sediul politiei unde se vor efectua verificari in bazele de date si apoi sanctiunea conform legii 61/1991 . daca ati samnat sau nu procesul verbal denumit prescurtat PVCC ul tot il veti primi acasa iar dvs aveti termen 15 zile pt contestatie la Judecatoria orasului care va arondeaza
Pt politist o sesizare la IPJ ul din care face parte
lupu singuratic
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
legitimarea persoanelor intra in atributia politistului ca si alte activitati. teoretic legitimarea se face cu un motiv intemeiat insa, nu-i poti lua acest atribut unui politist sau sa-l poti acuza pentru abuz. da. persoanele sunt obligate ca la cererea politistului sa prezinte actul de identitate sau alt document care sa ateste identitatea. da. datele sunt notate de politist pentru ca se va face un raport cu rubrica persoane legitimate, auto verificate etc. si motivul.Partea cu prezentarea lasa de dorit. corect este: Buna........; sunt agent..........din cadrul............si solicit sa-mi prezentati...........
In legatura cu amenintarea, s-a referit la o sanctiune prevazuta de lg 61/1991 pt. refuz de legitimare cred art 31 sau 33
cu privire la reclamatia impotriva acestuia, catre IPJ-ul din care face parte insa sa fie indreptatita si just ificata nu doar sa va faceti de lucru
succes
da. puteati sa nu semnati procesul verbal insa, conform legii trebuie sa vi se aduca la cunostinta invinuirea ce vi se aduce. Am luat la cunostinta si refuz sa semnez
1. Buna ziua. Sunt presedinte de organizatie la un partid intr-o comuna(neremunerat, fara functie publica) si administrator public intr o alta comuna invecinnata. Posibil sa ma probleme cu ANI ? Am completat acest fapt in declaratia de interese la 30 zile de la numire
2. In calitate de administrator public pot semna pentru primar( cu dispozitie) documente specifice respectiv adeverinte, adrese, cereri etc?
Va multumesc