avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Proba video furt
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Proba video furt

Procurorul de caz vizioneaza proba video in caz de furt ? Sau ia in considerare doar referatul politistului de caz ? Sunt acuzata de complicitate la furt de catre politist, m-a pus sa semnez pe procesul verbal de instiintare a invinuitului luare la cunostinta a scris acolo complicitate la furt calificat, puteam sa nu semnez ? Eu in declaratie am spus ca nu am vazut nimic . Ce ma sfatuiti sa fac?
Cel mai recent răspuns: lupu singuratic , utilizator 15:35, 28 Martie 2023
Daca exista o proba video privind savarsirea infractiunii, procurorul poate solicita sau partea vatamata poate solicita administrarea acestei probe, pe care procurorul poate sa o admita sau sa o respinga.
Dvs ati semnat PV de aducere la cunostinta a invinuirii si a dreptului la aparare, nu rezolvati nimic daca nu semnati, angajati-va avocat cand mergeti la audiere in calitatea de invinuit.
Da, nu semnarea sau nesemnarea este importanta ci declaratia data de dvs. care va poate ajuta sau nu in functie de ceea ce se poate vedea in mod obiectiv de orice observator independent.
Era bine sa aveti avocat care sa vizioneze si el inregistrarea pentru ca avocatul ar fi putut fi un observator independent si in acelasi timp ar fi putut sa va sfatuiasca in functie de ceea ce se vede...
Dar daca nu este proba video, politistul poate sustine ca eu am fost complice la furt ? Politistul a spus ca el prezinta cazul procuroarei ca dansa nu citeste dosarul, minte politistul ?
Procurorul citeste dosarul.
Depinde despre ce furt e vorba...

Alte discuții în legătură

Acuzatie complicitate furt magazin Vochita Vochita In data de 24 03 2013 am fost cu fiica mea ea este persoana cu handicap accentuat la cumparaturi aceasta a furat in valoare de 184 lei , a venit politia ne-a ... (vezi toată discuția)
Complicitate la furt calificat alin84 alin84 buna seara. acum doua luni de zile am cumparat niste bunuri de la o cunostinta, care ulterior s-au dovedit a fi furate. Am fost contactat de catre politie ... (vezi toată discuția)
Etapele urmarii penale dezca dezca Buna ziua ma adresez dvs in calitate de faptuitor al unei cuze penale. Doresc sa stiu care sunt etapele urmaririi penale? -partea vatamata a intocmit un ... (vezi toată discuția)